WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Brand new install - all new pages generate 404 errors! (9 posts)

  1. lunchgirl
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am using Multisite. All new pages I make pull up 404 errors.

    http://blogmylunch.com/test-2/

  2. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    Sometimes you need to (at your hosted site) point the url to /public_html/blogmylunch.com/

  3. lunchgirl
    Member
    Posted 2 years ago #

    I didn't have this problem when I was not using multisite on 3.3.2!

  4. lunchgirl
    Member
    Posted 2 years ago #

    I tried your suggestion and it doesn't work.

    I am about fed up with 3.3.2. I am so sorry for wasting my time on it. It's a headache.

  5. What's not working? The site loads for me...

  6. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    Looks like she got it working.

    [edit] Guess we'll never know how. :^)

  7. lunchgirl
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry for the delay. Aye, I did get it going...by complainin to the hosting company.

    The hosting company added something to the htaccess file.

    Here goes:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress

  8. That's an incomplete .htaccess if that's the whole thing, but if it's working, yay!

  9. lunchgirl
    Member
    Posted 2 years ago #

    no, it's just the snippet used to fix the 404 error.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags