WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Magic Action Box
[resolved] Box not working (7 posts)

  1. digitalretouch
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I just installed Magic Action box, created a box, created a style, added a graphic, went to the Page and clicked the name of the Magic Action Box and where to place it on the page, and it doesn't work. First page is sort of Ajax heavy, so I tried it on a plain blog page and still won't work. Site is Sanfernandovalleyphotographer.com and the blog page is http://www.sanfernandovalleyphotographer.com/blog

    Can't think of anything else to do - I already cleared the cache.

    http://wordpress.org/extend/plugins/magic-action-box/

  2. Ryann Micua
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi, not sure what's happening...yet... but first off, this link http://www.sanfernandovalleyphotographer.com/blog is always redirecting me back to http://google.com

  3. digitalretouch
    Member
    Posted 1 year ago #

    Are you in another country? After getting hack attempts from several countries, I do have a Google redirect for non US since I only want local traffic. If somehow I'm blocking more than I want to, thanks a million for pointing it out!

  4. digitalretouch
    Member
    Posted 1 year ago #

    Are you in another country? After getting hack attempts from several countries, I do have a Google redirect for non US since I only want local traffic. If somehow I'm blocking more than I want to, thanks a million for pointing it out!

  5. prosulum
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    Ahh, lol. I was getting in fine. So thought it was a fluke. Yup, we have staff in other countries.

  6. digitalretouch
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for tryin g- and super quick response. I tried something else that worked - I'm sure it's my wordpress theme that's the troublemaker. It's got so much going on that it somehow conflicts with Magic Action Box.

  7. Ryann Micua
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    yeah, I'm from outside the US.. well, glad you got it working.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic