WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

iCafe Library
books link to blank page & book list is not aligned (7 posts)

  1. phendyr
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hello,
    Newcomer to iCafe Library, and I like the plugin very much! However I'm stuck on a couple things that I would greatly appreciate your time to help debug.

    1) I've created to books, and for some reason they are displaying offset, meaning they're not aligned on the page. One is slightly lower than the other: http://spyderaction.com/test/

    2) when you click on one of them, it reloads the same page, but w/o the list as if the resource is not assigned to the book? When I click on "add resources" under the book title, it's displayed in the right column correctly.

    Any direction is much appreciated.

    http://wordpress.org/plugins/icafe-library/

  2. KofiAK
    Member
    Posted 5 months ago #

    Yes, i agree with him above, When you click on any of the books, it opens up a blank page??

    http://www.riadinstitute.com/consult/

  3. fiori076
    Member
    Posted 5 months ago #

    Looks like I have hit the same issue. Any click on the a book redirects to the default WP page.
    Fresh WP 3.7.1 and fresh iCafe-library 1.7.1 installed on the default.

    Noticed that support is up to WP 3.6.1. Any plans to support 3.7.1?

    Tried on a WP 3.6.1 installation and you get the above poster's behavior. Just a page with a title and the gw_side_navigation div is empty

  4. phendyr
    Member
    Posted 5 months ago #

    I have this happening on 2 separate websites now. Please advise on how to resolve this?

  5. phendyr
    Member
    Posted 5 months ago #

    FYI, my permalinks are set to the propper post-name structure. I see that is a common reason for this type of issue, but I'm still experiencing the blank page when clicked on, even with the proper permalink structure.

  6. fiori076
    Member
    Posted 5 months ago #

    @phendyr: you're absolutely right. Proper permalinks resolved the issue.

    I can now confirm that icafe-library works as expected with WP 3.7.1 and does NOT work (i.e. see the first two posts) in WP 3.6.1

  7. phendyr
    Member
    Posted 4 months ago #

    good to hear fiori076, I wish it had resolved the issue for me as well. I tried changing and resetting my permalinks to post-name, and it still just reloads the page blank.

    Any thoughts?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.