WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Blogroll: Adding line break between title and description (9 posts)

  1. databell96
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've got it where I have a page listing content from a Blogroll category and it's almost completed. However, I can seem to add a line break or paragraph break between the title and the description. That's pretty frustrating. So I get my links to appear like this:

    Link Title Link Description

    whereas I want

    Link Title
    Link Description

    Now, I poured through forum posts and Google trying to solve this and the closest things I have found is PHP code that's outdated or adding a width of 100% or a fixed value to the li a and neither worked. Is there a way I can an h2 or h1 or p tag to my Blogroll code? Somewhere in functions/php or elsewhere?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You need to do this via CSS - not via markup.

  3. databell96
    Member
    Posted 1 year ago #

    I mentioned I tried that but it didn't work. Tried adding a width to the li a but no luck.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try using Firefox with the Firebug add-on for this kind of CSS work.
    http://getfirebug.com/

  5. databell96
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have it. Always use that and the Web Developer toolbar as well. I tried that method in Firebug first before I posted here. Again, my methods don't work.

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Can you post a link to the site -- pretty hard for anyone to offer specific help without seeing the problem live.

  7. databell96
    Member
    Posted 1 year ago #

  8. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    it is understandable if you don't want to show your unfinished site in public, but there is no way anybody can make any useful suggestions loooking at a site which is just showing 'is coming soon'

  9. databell96
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry about that. I completely forgot I used the Under Construction plugin there. That's a new one to me, so my bad.

    I did find the solution in the interim in an old copy of the WP Bible. I needed to add between=
    to create the line break. Thanks for the assistance and the issue is resolved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic