WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

BlogoLife
[resolved] blogolife top menu bar ends missing (12 posts)

  1. davmal
    Member
    Posted 1 year ago #

    The top menu bar has ends that protrude a little outwards from the sides and then wrap down like a scroll. The little triangle that is the wrap-down is there, but the horizontal extension that should protrude out from each side is missing. The other menus such as in the side bar sidgets look fine. It is just the top menu bar that is missing the extension to the left and to the right. Any ideas what is causing this? See http://www.davidmaloney.com/wp/

    Thanks! - Dave

    http://wordpress.org/extend/themes/blogolife/

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Just to clarify, is the top menu is referring to the text, 'Home' that has no other links next to it?

  3. davmal
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the reply. No, the TOP menu bar I am referring to is the one at the top (just above the banner image) containing "HOME ABOUT STORE USPAP? CONTACT".

  4. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    That menu bar; I can't see the difference between the side bar that looks, "fine".
    http://awesomescreenshot.com/06bedn835
    I'm using Chrome 21.0. on Windows.

  5. cassihl
    Member
    Posted 1 year ago #

    Looks fine on my computer too, in Chrome and IE. It looks like andrew's screenshot.

  6. davmal
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks, all. You gave me the idea to try on other browsers which I did. It looks just fine on Safari, Chrome and FF.

    But on IE the ends of the top menu bar continue to be truncated. It looks like this:
    http://www.davidmaloney.com/blogolife.jpg

    I am using IE 9 . 9.0.8112.16421

    I rebooted, but to no avail. Grrr.

  7. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I've just used that version of IE too and can't see the problem, I can see the same as the screenshot I posted.

    Have you cleared your cache?

  8. davmal
    Member
    Posted 1 year ago #

    Andrew, yes I cleared the cache. But the problem is still there. I also notice that the height of the blue strip is not as high as when viewed in FF. Also, the links are closer to the bottom of the blue stripe and the links are not underlined when moused over. http://www.davidmaloney.com/blogolife.jpg

  9. davmal
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here is what it looks like in FF. See how much wider the blue stripe is wide and the links are underlined and centered?
    http://www.davidmaloney.com/blogolife2.jpg

  10. mika08
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, I have a similar issue with the right/left pictures corner of menu bar. There is no problem locally when I use wampserver for testing, but the menu bar is not correctly displayed online (same issue with IE and google chrome). If someone know how to fix this issue, I will appreciate his support.
    Thanks a lot.
    Regards.

    http://cluster015.ovh.net/~capcxkhm/

  11. mika08
    Member
    Posted 1 year ago #

    Good morning,
    Problem solved on my computer with IE 10 downloading.
    No problem on my laptob under IE 8 and under google chrome on my tablet.
    Maybe one parameter was not correct on previous installation.
    Bye.

    Thanks again for this theme.

  12. Valeriu Tihai
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic