WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

blog won't load on smartphones (7 posts)

  1. bmkolb
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have set up my blog and it comes up fine on the regular computer. When trying to open it on a smartphone it comes up with an error that reads "The requested URL/mobile/index.html was not found on this server. I am using the Weaver II theme. When I turn on the mobile simulation it is fine, it just won't open on a mobile device.

    The blog I need help with is http://www.alaskanreflection.com.

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Do you have some kind of mobile service or theme switcher for mobile devices?

  3. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Actually, on closer look, that looks like a Weaver feature?

  4. bmkolb
    Member
    Posted 1 year ago #

    The theme I am using is supposed to adapt to all mobile devices. I have checked the mobile simulation and it works fine on the computer, but won't load on a smartphone

  5. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    You can try deactivating your plugins to see if one might be causing that issue, or else, I'd suggest asking on the Weaver Theme forums:

    http://weavertheme.com/

  6. bmkolb
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried disabling all the plugins and it didn't help. I will try the weaver theme forum. Thanks

  7. vishal
    Member
    Posted 12 months ago #

    Hi,

    Try changing your permalinks. and it will work on all devices.

    Cheers !!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic