WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Blog Was Fine Yesterday - Today Nothing; Blank White Page (18 posts)

  1. shammah
    Member
    Posted 3 years ago #

    My whole blog disappeared; my main website is fine - but clicking on the tab to go to the blog...empty white page. Typing in the url...same result; blank white page that reads (in the footer) "done."

    Help!

  2. jmrallen
    Member
    Posted 3 years ago #

    I've had the same problem today. The site shows just fine in Firefox, but IE7 and Chrome just show blank white pages. My site is DailyGame.net. I ran an HTML validator and it kicked one error, but when I do a view->source in Firefox I don't see the error at all. I'm totally stumped. Any ideas?

  3. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

    jmrallen Your site looks ok to me in IE7, 8, 9 and in Chrome. Maybe a cache problemo. BTW, it is usually better to start your own post instead of jumping in. Often when people see 2 posts they figure someone is all ready helping out and don't open it.

    shammah With ftp or by loggin in to your host account rename the plugins folder and the theme you are using. This will force wp to open with no plugins and with the twentyten theme.

  4. Tim Moore
    Moderator
    Posted 3 years ago #

    Blank white pages are typically PHP errors. Do you have access to your server's error logs?

  5. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

    Tim is correct. The most likely would be an extra space at the beginning or ending of a file. You can check wp-config.php for starts but an error code would be great help. What is the URL?

  6. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

    alisazhou Wow. What original spam. Me thinks you will not be around here to long b4 a moderator fixes things.

  7. Goes faster if you flag a post 'modlook' ;) Got him.

  8. jmrallen
    Member
    Posted 3 years ago #

    Actually, that wasn't spam -- at least not my post. Not sure about the other guy. My page was completely blank for about six or seven hours, and I couldn't figure it out. I think it may have been a caching issue, as you suggest, because I did literally nothing and it came back. The odd part about the whole thing was that I did nothing to deliver the error either. Totally stumped. But, it's back up now, so no harm no foul.

  9. shammah
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi everyone. This is not a spam post I started; it's serious and I can't get it up - still blank white page. the blog url (The Power of Words) is http://www.shammahspace.ca/This

    I am so not a techie person and am nervous about going in and removing stuff - as I don't want to lose all of my posts. Any other suggestions or...anyone want to volunteer....[moderated]

  10. shammah
    Member
    Posted 3 years ago #

    @Tim - where would I got for access to error logs?

  11. shammah
    Member
    Posted 3 years ago #

    I will pay someone to retain you on a permanent basis, for when things like this go wrong - because writing is my penchant...and being down...and not being able to write makes me...strange and sad!

    Am serious. Someone fixed it last time this happened, in a matter of minutes. YOu just have to know about php and all that kind of stuff...which I do NOT. Let me know and I'll provide contact information to you.

    My main site is http://www.shammahspace.ca/ - and if you click on "The Power of Words" - you get a blank page!

    Velma

  12. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

    No worries gang. The spammer was alisazhou and the post(s) were removed by the Half-Elf Support Rogue.

  13. Please don't post multiple times all in a row, you may trip our spam catcher.

    And to the topic at hand. Blank page errors are, always, PHP errors.

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Ten theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  14. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

    If you need work done try this, http://jobs.wordpress.net/

    BTW, your site opens for me in IE9 and FF4.

  15. shammah
    Member
    Posted 3 years ago #

    @Ipstenu: Thanks for the heads-up re spam and multiple postings. Appreciated. Seriously...how do I "deactivate" all plug-ins; all at once or one at a time?

    @kmessinger: My main site opens, not the blog - are you telling me that The Power of Words opens for you? I have IE8 - and I would find it strange that my main site opens with no issues, but the blog does not because it is IE8.

  16. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

    Sorry. You are correct. The main page opens but the blog, http://www.shammahspace.ca/This/ does not.

    Just rename the plugins folder. That takes care of all of them.

  17. shammah
    Member
    Posted 3 years ago #

    @Ipstenu - It worked! First of all...you guys don't know what a "miracle" it is that I even found...where I had to go on my site to find the "plug-ins" - just making you smile...I hope. I deactivated all plugins and my site is up - now to got in a see which of the plug-ins was the problem!

    I so appreciate your being here and the help! Anyone ever needs "legal" services....or writing or editing questions .... I would be more than happy to "pay it forward!"

    Velma (from Toronto..Canada)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic