WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Blog Trouble (9 posts)

  1. CWI
    Member
    Posted 1 year ago #

    Please, I posted once and no one responded. I posted the day after and it was listed as closed. I really need some help and I have looked at the info on blogs.

    I don't understand why someone can see my blog, when they click on my website, but then once they click on another category, and try clicking back on the blog, nothing shows up on the blog.

    What am I doing wrong? Really need help here please, so don't close or ignore this problem. Thanks

  2. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Please post a url so we can see the problem.

  3. CWI
    Member
    Posted 1 year ago #

  4. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Your post was closed because it was a duplicate of http://wordpress.org/support/topic/blog-posts-5?replies=1

    This one may get closed.

    This is your blog, http://www.christianwomeninternational.com/
    and this is the link you have on the menu for the blog http://www.christianwomeninternational.com/christian-women-international/

    Maybe you have the settings wrong under the static page options but in any event you need to correct that link.

    [Moderator comment: Older topic deleted as a duplicate. So please feel free to continue with this topic]

  5. CWI
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry, I'm not quite understanding what I need to do?

  6. CWI
    Member
    Posted 1 year ago #

    Would you look at it again please? I think the link is correct now, but I should have 4 posts showing up. These posts are not showing up when you go to the website or back to the blog. Thanks

  7. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    I don't know how you corrected the link didn't work. You are right, no posts show up (but they did previously) yet http://www.christianwomeninternational.com/feed shows the posts. In your source code this is still showing, http://www.christianwomeninternational.com/christian-women-international/feed/ so I think some setting is wrong.

    Please check dashboard, settings, reading and see if it is checked to show latest posts.

  8. CWI
    Member
    Posted 1 year ago #

    Under settings/reading I have my front page set for your latest posts.

    Under my theme, Coraline, I went into customize and it has my front page shows my latest posts.

    Are these correct? Thanks.

  9. CWI
    Member
    Posted 1 year ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic