WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Blog posts: Page not found (7 posts)

  1. Fjellflyt
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I successfully posted 3 blog posts, but suddenly - when I turned off Maintenance mode to launch the site - they looked as usual at front page but when I clicked Read more I got the message "Page not found".

    How to fix this real quick? It ruins my site launch because I put all the important information in the blog posts. For now I had to remove the blog posts from the page.

  2. Sridhar Katakam
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you provide the URL of your site?

  3. ian1989
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm getting the same. Upgraded to 3.5.1 Pages fine in admin but not found front end! Were working fine before!

    URL http://www.cheshirepersonaltraining.com/locations/
    Click on any of the links!

    Appreciate any help

  4. ian1989
    Member
    Posted 1 year ago #

    Changed permalnks o default and I can see the pages, change to postname and they error?

  5. Fjellflyt
    Member
    Posted 1 year ago #

    I got help to solve this, it was a permalink problem. My page is: http://www.fjellflyt.no

    But if it happens again I would like to be able to solve this myself, so a "how-to" would be highly appreciated.

  6. ian1989
    Member
    Posted 1 year ago #

    Still having the issue which looks like permalinks, any ideas?

  7. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @ian1989: As per the Forum Welcome, please post your own topic. Posting in an existing topic prevents us from being able to track issues by topic. Added to which, your problem - despite any similarity in symptoms - is likely to be completely different.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic