WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Blog post not appearing (4 posts)

  1. Red Rose Photos
    Member
    Posted 10 months ago #

    Evening,

    I've noticed this issue for the last few weeks now.

    I create new blog posts and publish them but when I visit my blog page on my website they're not there?

    I've tried different browsers etc and different desktops in case it's a web cache problem but it doesn't seem to solve this issue.

    Is it usual for blog posts to take a while to show up?

    The link to my blog is below. Currently I'm seeing the Jack the Ripper blog post as the most recent one. Yet there should be one from the 7th October about London Underground photos and the 16th October about Dogs at war.

    http://www.redrosephotos.co.uk/photo-blog-2/

    Can anyone help or explain what the issue is here?

    Kind regards

    Brent

  2. Keith Driscoll
    Member
    Posted 10 months ago #

    As soon as you publish the post it should appear on your blog.

    The two posts you are looking for show up for me :) Sometimes a caching plugin or your browser cache might not show a post immediately. Try pressing Ctrl + f5 in Windows or Command + r on Mac while viewing the page.

  3. onelisadunc
    Member
    Posted 10 months ago #

    I am seeing the posts you are looking for. Sometimes, it takes a little time for the browser to catch up to the new post.

  4. Red Rose Photos
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thanks for the responses.

    It's obviously an issue with the browsers I'm using because on my laptop, desktop and phone none of the new posts are showing.

    The ctrl and f5 thing just worked a treat on my laptop though.

    Thanks again

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.