WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Blog post by email blank in 2.5 (too) (4 posts)

  1. MPG
    Member
    Posted 6 years ago #

    When you use the built in blog by email function - WP truncates the actual message and only posts the title of the article. The remaining article is deleted.

    This problem is discussed in some detail here:
    http://trac.wordpress.org/ticket/4337

    It seems to be in the next round of upgrades - but is still present in 2.5.

  2. dbenson9876
    Member
    Posted 6 years ago #

    I haven't had time to research this further, but when I submit post via gmail I only get the subject, when I submit through an earthlink account it works fine. The only thing I still cannot get to work is the automated browser activation using the "iframe" code in footer.php.

  3. cnauman
    Member
    Posted 6 years ago #

    In Outlook the subject goes in both the subject line and the message, but the message has odd characters in it.

    From gmail I'm experiencing only the subject no message body.

    Lastly, no auto publish.

    I can't wait for this feature to be fixed, I've even tried Postmaster and the other common one (can't think of it right now).

  4. dbenson9876
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have auto email posting working completely now... I think.

    See my full post here:

    http://wordpress.org/support/topic/169488?replies=1

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.