WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Blog Not loading (8 posts)

  1. SamS1012
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there, I've just installed wordpress for a client (not done a wordpress installation in a while) and whilst I can access /wp-admin, I don't seem to be able to access the blog itself - can anyone advise why this may be the case? It just loads a white page. :S Link to blog here.

    Thanks in advance

  2. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    whilst I can access /wp-admin, I don't seem to be able to access the blog itself

    Can you make a new post (even a test post that you can delete later) and post here the link to that post?

  3. SamS1012
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you make a new post (even a test post that you can delete later) and post here the link to that post?

    Try this link.

  4. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    The link posted by you does not work.

    If you can login to your site, delete the index.html file and see if it solves the problem.

  5. SamS1012
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Krishna, I've just done as suggested and it resolved in taking me to an 'Index of /directory' page! Confusing! The /wp-admin file works fine so I can't understand why blog itself isn't showing?

  6. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

  7. SamS1012
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Krishna - two different things here.

    1. That directory you have found is for the main site.
    2. The blog directory is a sub-directory... hence /blog!

    Thanks

  8. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    It has gone back to the previous error. Did you make any changes?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.