WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Blog Index page does not work after WP 2.1 Upgrade (3 posts)

  1. Debashish
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hi,

    I just upgraded to WP2.1 and while the static home-page at http://www.indibloggies.org, other pages and the article pages (permalink) work fine the home page http://www.indibloggies.org/blog does not show any posts at all.

    Following is my index page template. Can anybody please help me?


    <?php
    get_header();
    $ImgBasePath = "http://www.indibloggies.org/blog/wp-content/themes/indibloggies/images";
    ?>
    <?php //include (TEMPLATEPATH . '/desc.php'); ?>
    </div>
    <!-- END #header -->
    <br><?php include (TEMPLATEPATH . '/google728.php'); ?><br>
    <!-- BEGIN #wrapper -->
    <div id="wrapper">
    <!-- BEGIN #main -->
    <div id="main">
    <table width="99%" align="center" border="0">
    <tr>
    <td colspan="2" align="center" valign="top">
    <?php
    $cdate = mktime(0, 0, 0, 02, 05, 2007, 0);
    $today = time();
    $difference = $cdate - $today;
    if ($difference < 0) { $difference = 0; }
    echo "<P style='line-height:150%'><FONT face='Georgia' size='4'><b>". floor($difference/60/60/24)." Days left for Nomination.<br>Win prizes worth more than Rs 13 lacs!</b></FONT></P>";
    ?>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="50%" align="center" valign="top">
    <a href="/how-to-nominate"><img src="<?=$ImgBasePath?>/nom06.gif" style="border:none"></a>
    </td>
    <td width="50%" align="center" valign="top">
    <img src="<?=$ImgBasePath?>/blogensus06.gif" border="0">
    </td>
    </tr>
    </table>
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <?php $custom_fields = get_post_custom(); //custom fields ?>
    <?php if (isset($custom_fields["BX_post_type"]) && $custom_fields["BX_post_type"][0] == "mini") { ?>
    <div class="minientry">
    <?php echo BX_remove_p($post->post_content); ?>
    <?php comments_popup_link('(0)', '(1)', '(%)', 'commentlink', ''); ?> | <a>" class="permalink" title="Permalink"><?php the_time('M j, 'y') ?></a>���<?php edit_post_link('Edit','<span class="editlink">','</span>'); ?><!--<em class="author"><?php the_author() ?>, <?php the_time('h:ia') ?>-->
    </div>
    <?php } else { ?>
    <div class="post">
    <h3 class="post-cat"><?php
    foreach((get_the_category()) as $cat) {
    echo $cat->cat_name . ' ';
    } ?></h3>
    <h2 class="post-title"><a>"><?php the_title(); ?></a></h2>
    <?php ($post->post_excerpt != "")? the_excerpt() : the_content(); ?>
    <?php if ($post->post_excerpt != "") { ?><a>" class="more">Continue Reading �</a><?php } ?>
    <h4 class="post-meta"><?php the_time('F jS, Y') ?> | <?php comments_popup_link('Add comment', '1 comment', '% comments', 'commentlink', ''); ?> | <a>" title="Permalink">#</a> | <script src="http://embed.technorati.com/linkcount" type="text/javascript"></script> <a>" rel="linkcount">View blog reactions</a> <?php edit_post_link('Edit','<span class="editlink">','</span>'); ?></h4>
    </div>
    <?php } ?>
    <?php endwhile; ?>
    <!--
    <span class="next"><?php //previous_posts_link('Next Posts') ?></span>
    <span class="previous"><?php //next_posts_link('Previous Posts') ?></span>
    -->
    <?php else : ?>
    <h2>Not Found</h2>
    Sorry, but you are looking for something that isn't here.
    <?php endif; ?>
    </div>
    <!-- END #main -->
    <?php get_sidebar(); ?>
    <div class="clear">�</div>
    </div>
    <!-- END #wrapper -->
    <?php //include (TEMPLATEPATH . '/tyroo728.php'); ?>
    <?php get_footer(); ?>

  2. Debashish
    Member
    Posted 7 years ago #

    Please ingnore I sorted it out.

  3. cntrx
    Member
    Posted 7 years ago #

    What was the issue, I have having similar problems

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags