WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Blog file structure problem (15 posts)

  1. blondie53185
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm having a file structure issue and don't know how to fix it. Don't ask how this happened - I had a moment of STUPID.

    I used to have a WP installation in a subfolder and a blog in another subfolder. I installed the latest version of WP in the root, then, somehow I moved the /blog subfolder to the root also.

    I have the site and the blog showing except - the title of each blog post doesn't display and the link to "Leave a Reply" navigates to the Home page.

    Any ideas of the best way to fix this problem?

  2. Pankaj Pandey
    Member
    Posted 3 years ago #

    You need to update your url at datbase

  3. blondie53185
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm sorry - can you expand on that? Where would I do that? Through my host and their database management system?

  4. Pankaj Pandey
    Member
    Posted 3 years ago #

    http://wordpress.org/support/topic/moving-wordpress-file-to-new-directory?replies=25

    Above link will help if you want to do yourself. If you need support ask me.

    Thanks
    [sig moderated as per the Forum Rules]

  5. blondie53185
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you so much. I just might take you up on the offer to help me out!

  6. Pankaj Pandey
    Member
    Posted 3 years ago #

    add me at skype or gmail my id is designer.pankaj to discuss further

  7. Pankaj Pandey
    Member
    Posted 3 years ago #

    I can fix your issue in 10 min. this is 2 am and i need to sleep

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Please do not solicit work via these forums.

  9. Pankaj Pandey
    Member
    Posted 3 years ago #

    This is not a paid job, its hardly take 10 min to do. i can easliy do.

    It will take me same time to fix i will use to explain

  10. Pankaj Pandey
    Member
    Posted 3 years ago #

    @esmi let me know if i posted wrong i can remove my post

  11. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Sorry - no. You go ahead. I just wasn't quite sure of the situation. I just wanted to ensure that you were aware of the rules. :-)

  12. blondie53185
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks for offering Pankajdey - I will take you up on your offer. I believe I sent you a request to connect via Skype. When you have time - please contact me. I will provide the necessary details and I really appreciate your support.

    I took a look at the videos but my mysql seems to be a little different than what is shown. (Don't know how to download the database!)

    Esmi - thank you for your diligence in this forum. I hope you are not tired of seeing my name. :)

  13. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Not at all! :-)

  14. Pankaj Pandey
    Member
    Posted 3 years ago #

    its was permalink setup issue. permalink is setup to '/' its took me to fix in 5 min. first i checked loop of theme then looked at permalink.

    I posted this to help returning visitor with same issue

  15. blondie53185
    Member
    Posted 3 years ago #

    Again, thank you for your help with this silly error, Pankaj!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic