WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Twenty Eleven
[resolved] Blog drops image, description when posting to Facebook (3 posts)

  1. carm8568
    Member
    Posted 1 year ago #

    Since upgrading to 3.4.2, the image and description no longer show when posting a blog entry to Facebook. Only the link shows. I use Shareaholic and it has worked fine until now. To troubleshoot, I have reloaded the theme and deactivated all plugins to test each one. No joy with anything.

    The website is http://www.carmenamato.net

    Here is a blog post that did not upload normally to Facebook (just the link uploaded)with the beginning/image code
    http://carmenamato.net/?p=1808
    <p style="text-align: left;"><strong><a href="http://carmenamato.net/?attachment_id=1788#main" rel="attachment wp-att-1788"><img class="aligncenter size-full wp-image-1788" style="margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;" title="colorful wooden toy maracas" src="http://carmenamato.net/wp-content/uploads/2012/10/maracas.jpg" alt="" width="423" height="283" />

    Here is a blog post that uploaded normally before the 3.4.2 upgrade with the beginning/image code
    http://carmenamato.net/?p=1719

    <p style="text-align: left;"><a href="http://carmenamato.net/?attachment_id=1722#main" rel="attachment wp-att-1722"><img class="aligncenter size-medium wp-image-1722" style="margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;" title="800px-Storyteller's_Cafe" src="http://carmenamato.net/wp-content/uploads/2012/10/800px-Storytellers_Cafe-400x300.jpg" alt="" width="400" height="300" />

  2. carm8568
    Member
    Posted 1 year ago #

    Could really use some help on this, thanks.

  3. carm8568
    Member
    Posted 1 year ago #

    This was resolved by using the Facebook debug tool.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic