WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Blog doesn't load after reloading files (3 posts)

  1. bigalpha
    Member
    Posted 6 years ago #

    http://www.clarksvilleultimate.org

    I took all the files my server and pulled them to my desktop. I re-uploaded the files to my server. It didn't work. (I actually think that's an understatement). Now my blog comes up with an error message. Why did my process not work? Also, is this fixable?

    THanks.

    "imer_stop() { $mtime = microtime(); $mtime = explode(' ', $mtime); $time_end = $mtime[1] + $mtime[0]; $time_total = $time_end - $this->time_start; return $time_total; } /** * Wraps fatal errors in a nice header and footer and dies. * @param string $message */ function bail($message) { // Just wraps errors in a nice header and footer if ( !$this->show_errors ) { if ( class_exists('WP_Error') ) $this->error = new WP_Error('500', $message); else $this->error = $message; return false; } wp_die($message); } } if ( ! isset($wpdb) ) $wpdb = new wpdb(DB_USER, DB_PASSWORD, DB_NAME, DB_HOST); ?> te)) add_post_meta($post_id, '_wp_page_template', $post->page_template, true); clean_page_cache($post_id); global $wp_rewrite; $wp_rewrite->flush_rules(); } else { clean_post_cache($post_id); } } ?>> nction wp_prototype_before_jquery( $js_array ) { if ( false === $jquery = array_search( 'jquery', $js_array ) ) return $js_array; if ( false === $prototype = array_search( 'prototype', $js_array ) ) return $js_array; if ( $prototype < $jquery ) return $js_array; unset($js_array[$prototype]); array_splice( $js_array, $jquery, 0, 'prototype' ); return $js_array; } add_filter( 'print_scripts_array', 'wp_prototype_before_jquery' ); ?> WHERE term_taxonomy_id = '$term'"); } } ?> nction_exists('hash_hmac') ) { return hash_hmac('md5', $data, $salt); } else { return md5($data . $salt); } } endif; ?> ?> and initialized. do_action('init'); ?>
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/21/d219466850/htdocs/wp-includes/wp-db.php:424) in /homepages/21/d219466850/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 390"

  2. bigalpha
    Member
    Posted 6 years ago #

    Never mind -- I managed to lose all the files from the site. Back from scratch. whoop dee doo

  3. Joni
    Member
    Posted 6 years ago #

    Gosh, I thought all the men in the country were sitting slack jawed in front of their television sets, hand outstretched to receive another beer from the "little woman"...

    You are a rare breed if you're blowing up your blog instead! Looks like you got it back up and running I just checked it and it looks fine. :-)

    Signed,

    YAFW (Yet another football widow)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags