WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Blog Cut in Half (5 posts)

  1. SpencerLawrence
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've been having a problem with my blog wherein the site loads with the top portion (header, half of latest post) cut off without a way to scroll up.

    I used a validation error tool and found these:

    Error Line 127, Column 172: Bad value category for attribute rel on element a: Keyword category is not registered.

    …ar.com/?cat=5" title="View all posts in life" rel="category">life </span>

    Syntax of link type valid for and <area>:
    A whitespace-separated list of link types listed as allowed on
    and <area> in the HTML specification or listed as an allowed on and <area> on the Microformats wiki without duplicate keywords in the list. You can register link types on the Microformats wiki yourself.

    Error Line 154, Column 181: Bad value category for attribute rel on element a: Keyword category is not registered.

    …le="View all posts in Uncategorized" rel="category">Uncategorized </span>

    Syntax of link type valid for and <area>:
    A whitespace-separated list of link types listed as allowed on
    and <area> in the HTML specification or listed as an allowed on and <area> on the Microformats wiki without duplicate keywords in the list. You can register link types on the Microformats wiki yourself.

    Error Line 183, Column 18: The align attribute on the p element is obsolete. Use CSS instead.

    <p align="center">I know what I want and who I will be.</p>


    Error Line 184, Column 18: The align attribute on the p element is obsolete. Use CSS instead.

    <p align="center">I will accept nothing less.</p>


    Error Line 197, Column 172: Bad value category for attribute rel on element a: Keyword category is not registered.

    …ar.com/?cat=5" title="View all posts in life" rel="category">life </span>

    Syntax of link type valid for and <area>:
    A whitespace-separated list of link types listed as allowed on
    and <area> in the HTML specification or listed as an allowed on and <area> on the Microformats wiki without duplicate keywords in the list. You can register link types on the Microformats wiki yourself.

    Error Line 229, Column 102: Bad value generator for attribute rel on element a: Keyword generator is not registered.

    … Personal Publishing Platform" rel="generator">Proudly powered by WordPress

    Syntax of link type valid for and <area>:
    A whitespace-separated list of link types listed as allowed on
    and <area> in the HTML specification or listed as an allowed on and <area> on the Microformats wiki without duplicate keywords in the list. You can register link types on the Microformats wiki yourself.

    I'm not sure if these are the source of the problems. If they are, I have no clue how to fix them.

    I am using the Twenty-Eleven Child 1.0 theme

    Thanks in advance the help

  2. vtxyzzy
    Member
    Posted 2 years ago #

    I don't think these errors are the cause of your problem. Can you post a link to your site where the problem can be seen?

  3. SpencerLawrence
    Member
    Posted 2 years ago #

  4. vtxyzzy
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry, but I don't see the problem when I look at your site. I tried Firefox 8.0, IE 9, and Chrome 16.0.912.63 m.

  5. SpencerLawrence
    Member
    Posted 2 years ago #

    Alrighty, it's probably a problem on my end. Thanks for the help!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic