WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Blog content disappeearing when using visual editor (5 posts)

  1. ffwebdesigner
    Member
    Posted 2 years ago #

    So far i've setup and designed about 30 wordpress blogs. This never happened before:

    Sometimes, when saving a page content in visual editor, in the frontend, the whole page content disappears. When I go back to visual editor, it's all there. Usually i switch to html mode, cut, save, paste, save and everything ist fine again.

    Regarding posts i've read some people encountered the same problem. Turning off all plugins was advised. I tried the same. Sometimes it worked, sometimes not. I mean: even with all plugins deactivated the error sometimes re-occurred. I couldn't even use the cut save paste save trick. Someetimes it looked like turning off all plugins would help. But it looks more like pure luck.

    Does anybody have the same problem?
    All my plugins have been used on lots of my blogs, never had any problem.

    - html on pages
    - all in one seo pack
    - anti spam bee
    - contact form 7
    - google analyticator
    - private only
    - resize on upload
    - si captcha anti spam
    - tinymce advanced
    - wp-slimbox 2

    cheers
    frank

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you tried:

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress.

    - increasing the memory available to PHP:
    http://wordpress.org/support/topic/253495#post-1017842

  3. ffwebdesigner
    Member
    Posted 2 years ago #

    hi esmi, thanks again for your help. we'll check everything except point 4 for a few days...

  4. lajuice
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, I am having these same problems along with very slow dashboard loading, and failed dashboard functionality. For example, "howdy Lajuice" dropdown will not function, so I cannot log out; Site churns looking for access when I try to open the "add new post" page of the dashboard. I do not have any of the same plug-ins Frank mentioned above. I wonder how it can be plug ins, when we have the same problem, with none of the same plugins?

    Additionally, I spent last month fighting a WP hack- and the only thing keeping the hackers out of my Wp dashboard and site right now is a plug in called "loginlock". I know this because last week the hackers (using the very same fake email addresses and unauthorized user names) tried to log in to the site via WordPress, but loginlock prevented them from gaining access.

    There is no way I want to leave the site vulnerable by deactivating or disabling the loginlock plug in.

  5. lajuice
    Member
    Posted 2 years ago #

    also, I'd like to mention that for the past three weeks I have had all my plug ins active and working on my site, after a brand new - from the ground up rebuild- (new install of everything including WP and my theme), and up until last week, everything was working fine.

    as I delete most of my plug ins trying to find a problem, there is no change.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic