WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Blank post and pages (7 posts)

  1. Fortnightly
    Member
    Posted 3 years ago #

    Posts and pages, after a variable length of time, suddenly display as blank pages with only the title and sidebar elements visible.

    Page example: http://fortnightlyreview.co.uk/berkowitz-simulations-fullpage/.

    In some cases involving posts, the problem can be worked-around by using a paginating plug-in, but this isn't successful with pages. We've tested and eliminated these possibilities:

    * It is not a theme-related issue
    * It is not a length-related issue. Most of our posts are lengthy, but even 1200-word posts suddenly stop displaying
    * It is not a hosting-related issue
    * It is not a time-out issue
    * Text is visible in edit mode; codes and content have not been changed
    * The problem seems to be a spontaneous one, with pages/posts displaying properly one day, then not the next. However once they cease to display properly, they do not revert.

    Thank you in advance for any advice.

  2. Samuel B
    moderator
    Posted 3 years ago #

    have you deactivated all plugins and tested?

    have a look at your errors

  3. Fortnightly
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you, Samuel. We had deactivated all plug-ins and tested them by adding them back one at a time. The only conflict we located was an odd one: activating the Sharedaddy plug-in (a social media plug-in) caused our "About" page to disappear. But no other conflicts were detected.

    Otherwise, the content of the pages and posts disappear whether the other plug-ins were active or not.

  4. itx
    Member
    Posted 3 years ago #

    ah.. same thing happen to me

    what's wrong?

  5. Fortnightly
    Member
    Posted 3 years ago #

    We don't know. We're on consultant number two.

  6. itx
    Member
    Posted 3 years ago #

    ah. just find the solution. it's done by removing wpautop.

    I use Remove the AutoP Filter plugin and the blank page goes normal.

    apparently in some case the autop filter make the page blanks. we sould report it to the trac. you do it :D

  7. Fortnightly
    Member
    Posted 3 years ago #

    The simple solution, very kindly proposed by Steve O'Hear, was to save the pages in "visual" format, instead of in "html" format. No idea why, but it was an instant remedy.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic