WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Blank page after login - new user, other solutions not working (8 posts)

  1. BilGaines
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi all. Sorry to put up yet another blank-page-after-login post, but I've tried all the solutions I've been able to find in the forums here. The website is http://www.bilgaines.com, hosted on TierraNet. My situation is this:

    I installed WP 3.0.4 to my website that I just started up; this is my first install, no plugins or initial setup to deal with and no previous host pointing to my domain. I've uploaded (and deleted and re-uploaded) all the files to the htdocs folder on the host server. I've gone through the config-sample business and got it installed, supposedly properly. I've deleted the blank line at the end of functions.php and admin.php. Still when I try to log in from http://www.bilgaines.com/wp-login.php, I get automatically redirected to https://www.keysecure.com/wp-login.php/. The same thing happens when I type http://www.bilgaines.com/wp-admin into my URL field.

    Are there any other solutions I can try? I'm pretty stuck.

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Have you tried asking your hosts about this?

  3. Tara
    Member
    Posted 3 years ago #

    -What server your blog is running on?

    -Have you contacted your hosting provider (unless you are your own server)if the database server is online / if they have any other problem at their end, or if they need to make any changes to your account, or if there are any limitations/restrictions, etc?

  4. BilGaines
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yeah, I have TierraNet looking into it; their support ticket has been escalated upward, but I have no idea if they'll be able to help or how long it will take.

  5. roktanik
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm having the exact same problem on a host called webserve.ca ... I don't know if it's the host's fault considering the plethora of blank admin page posts. If anybody has any ideas please let me know. It's so frustrating to be given a blank page with absolutely NO debugging information. Even turning on php error display in admin.php or .htaccess results in nothing.

    Whisky Tango Foxtrot?

    .Roktanik.

  6. BilGaines
    Member
    Posted 3 years ago #

    Turns out my host could only recommend the WP forums. Here is what I did – deleted everything from WP, deleted the database, deleted that Depeche Mode song from my hard drive because I hate it, and started all over. I downloaded some Weezer instead, and that put me in a righter state of mind. Then I created a new database with a totally different name, different everything. Then I downloaded WP again and uploaded it to my server. Got some salty new codes from https://api.wordpress.org/secret-key/1.1/salt/ and used those.

    Can't say why it worked, but it worked.

  7. kalaikurusil
    Member
    Posted 3 years ago #

    i have exactly same issue.. even asked my hosting provider they said they cant able to fix the issue only wordpress can only do cau i hav sub domain from same hosting with wordpress installed those are working fine except this..

  8. themightycrag
    Member
    Posted 3 years ago #

    I thought I would post my fix as I haven't read it yet.

    After installing wordpress I got the white screen of death as well and did the following

    added the last ?> to my wp-config.php file to fix the php error.

    ran word press and logged in

    got the blank screen

    looked at the url and realised my servers default page is not index.php so i added wp-admin/index.php to endpoint to the the file and clicked return and voila.

    I also checked this externally before and after and this worked externally as well.

    Have fun.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic