WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Blank page after installing 1.5 (7 posts)

  1. rien
    Member
    Posted 9 years ago #

    I feel really dumb for having this problem, but I just finished installing wordpress, and everything seemed alright until I made a second post in addition to the one pre-created at installation and went to view my site only to see an utterly blank page... http://www.toyboat.sky7.us does anyone know what could be wrong and how I could fix it?? I just installed wordpress 1.5... thanks! -steph

  2. Nick Momrik
    Member
    Posted 9 years ago #

    Steph,
    No need to keep posting this. We'll get to it. ;-)

    Are you sure you haven't changed anything with the files? When I go to your site, there isn't even any HTML for the site, so that's why it's a blank page.

    What happens if you go back and delete that post or set it to draft mode?

  3. rien
    Member
    Posted 9 years ago #

    yeah, actually. it was a blank page before the test post, that's why I added a second one to see if a site would show up

  4. Since this is a fresh install, I recommend deleting everything and trying again.

  5. rien
    Member
    Posted 9 years ago #

    I actually already did that.

  6. Did you delete everything first? Overwriting files via FTP can lead to incomplete transfers? Also, what FTP app are you using?

  7. NuclearMoose
    Member
    Posted 9 years ago #

    I'm getting the following when I visit the site:
    Warning: main(./wp-blog-header.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/toyboat/public_html/index.php on line 4

    Fatal error: main(): Failed opening required './wp-blog-header.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /usr/home/toyboat/public_html/index.php on line 4

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.