WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Blank page after comment - cause Akismet (6 posts)

  1. JackGoa
    Member
    Posted 4 years ago #

    When users post a comment, they are sent to a blank page.
    I have noticed, switching off Akismet solves the problem. Obviously this is not ideal.
    I have custom permalinks set to /%category%/%postname%/. I think the problem lies here somewhere between this custom permalink and Akismet's redirect??

    Any suggestions anyone?

  2. TDF
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yeap that's true. Akismet causes that problem. I had to deactivate it too. This issue was discussed already on many blogs all of them offering different solutions but Akismet causess the problem.

    I hope they'll realize soon as possible and offer a quick plugin upgrade.

  3. mwrmwr
    Member
    Posted 4 years ago #

    I just tried posting a comment to my blog (using a browser and email address it doesn't know is me) and it worked fine, no blank page. Is there some particular feature(s) that cause the problem with Akismet?

  4. elisaxyz
    Member
    Posted 4 years ago #

    Me too I have the problem of blank page after sending a comment: I've deactivated Akismet, and now everything is working fine again. I don't know why Akismet suddenly started to cause this problem: I've made no recent modification to the template or theme of my blog...

  5. S.K
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yes.

    I had the same problem in one of my installations. Deactivating Akismet solved it.

    But the problem is sporadic and selective. It happens only in certain networks.

    Weird!

    S.K

  6. Lou Sparx
    Member
    Posted 3 years ago #

    I know the problem.. Akismet BLOCK all .info domains automatically.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic