WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Easy Columns
Blank Page (6 posts)

  1. Bluecatz
    Member
    Posted 10 months ago #

    When I try to use your plugin while editing a page, the window that pops up and is supposed to contain the options displays as blank. Any ideas as to why?

    Thanks,
    Michael

    http://wordpress.org/plugins/easy-columns/

  2. Bluecatz
    Member
    Posted 10 months ago #

    Just following up on this as I've not received any replies. Any help would be appreciated.

  3. Pat Friedl
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hmm, not sure why this would be happening. I'm working on an updated version that won't use TinyMCE's pop up, but WordPress' ThickBox implementation. That shoujld fix a few problems.

    What version of WP are you using and what theme is active?

  4. Bluecatz
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi Pat,

    Thanks for the reply. I'm not sure what the problem is. I've tried it on different computers with different browsers. Some of which state "The website cannot display the page.", which is an HTTP 500 error. Perhaps it's conflicting with another plugin.. I'm using the latest release version of WP and the BuddyPress Default theme. I've uninstalled and reinstalled the plugin with no change. I've the same plugin installed on another WP site on the same server (a VPS), and it works just fine.

  5. Pat Friedl
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    I believe I know what the problem is, and I'll have an update hopefully by the weekend - sorry, projects are taking up a lot of my time.

    The problem I encountered with another plugin of mine was that it's trying to load the wp-config.php file in the tinyMCE pop up window. This works on *most* sites, but on a select few like yours, it's throwing an error that I can't track down.

    Long story short, I have a workaround and I'll have an update really soon. Thanks for your patience!

  6. Bluecatz
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi Pat,

    Your latest update fixed the problem. Thank you very much!

    Thanks,
    Michael

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.