WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Blank home page...please help! (5 posts)

  1. jhgall
    Member
    Posted 7 years ago #

    After setting up my site all I get is a blank page.

    http://www.savepioneerspark.org

    Access to the admin area works fine.

    PHP info is here
    http://www.savepioneerspark.org/phpinfo.php

    Can't find a resoltuion on any forum posts. Please Help.

  2. Class
    Member
    Posted 7 years ago #

    Disable all your plugins, reload page and add them back one by one.

    What theme are you using?

  3. jhgall
    Member
    Posted 7 years ago #

    I think this might be an IIS issue in a shared environment.

    In the index.php, I replaced the following line

    require('./wp-blog-header.php');

    with

    require('wp-blog-header.php');

    Now, it seems to work.

  4. pablerone
    Member
    Posted 7 years ago #

    Thanks, thanks thanks !!!!!!!

    YES YES YES YES !!!!!!

    Please spread the word....I am sure there are many other people with the same problem.
    I spent two days trying to find out a solution for this.

  5. bortman
    Member
    Posted 7 years ago #

    I had the same issue with a blank blog home page after install. My index.php page in the WordPress install directory looked like this...

    <html><head>
    <title>Untitled</title>
    </head>
    <body>
    <?
    ?>
    </body><html>
    <head> <title>Untitled</title></head>
    <body>
    <?
    ?>
    </body></html></html>

    I had a second site and copied the index.php page that read...

    <?php
    /* Short and sweet */
    define('WP_USE_THEMES', true);
    require('./wp-blog-header.php');
    ?>

    And it works just fine.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags