WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Blank Comment Box (19 posts)

  1. DLThompson06
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there, I've been wondering why I haven't received any comments in over a week. After logging out of my WordPress account and going to my site, I realized that my comment boxes are blank. Not sure what I've done to mess them up, but I would appreciate any help to get them fixed. Here's the site: http://www.meandmydiy.com Thanks!

  2. DLThompson06
    Member
    Posted 1 year ago #

    Doing a little investigating and here's a comment from October 4, which is the last day I received a comment. Obviously has something to do with this: http://wordpress.org/support/topic/comment-replies-getting-cut-off?replies=4#post-3226849

  3. RhondaJSmith
    Member
    Posted 1 year ago #

    The same thing is happening on my site. I was able to see the comments yesterday. Perhaps this is a WordPress issue.

  4. RhondaJSmith
    Member
    Posted 1 year ago #

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @RhondaJSmith: It is impolite to interrupt another poster's ongoing thread with a question of your own and it causes significant problems for the forum's volunteers. Please post your own topic.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @DLThompson06: Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the parent Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  7. RhondaJSmith
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Esmi,

    This is my first time posting on the forum so thank you for letting me know the rules. I wasn't trying to be impolite. Since DLThompson06 and I were having the same issue I thought this was to place to make my comment.

  8. DLThompson06
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've gone through and checked all of my plugins, and it appears to be my Jetpack plugin. So what do I do now? Thanks again for your help!

  9. DLThompson06
    Member
    Posted 1 year ago #

    Rhonda, don't feel bad, I did the same thing myself a while back. :)

  10. DLThompson06
    Member
    Posted 1 year ago #

    Um, I noticed that when I reactivated my JetPack, I only have stats for this morning. Have I lost all my stats data up until now??

  11. DLThompson06
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just realized all my subscribers are gone too. HELP!!

  12. DLThompson06
    Member
    Posted 1 year ago #

    This seems to be a DIY forum today. Everyone must be pretty busy, because I usually get a response pretty quickly. In any case, I was able to figure out how to get my stats and subscribers back, all but the last couple of hours or so anyway (no biggee) by following this thread:
    http://wordpress.org/support/topic/jetpack-stats-lost?replies=24

    Now I'm back to the original issue. No one can comment on my site because my comment box is just a blank grey box. I've narrowed the problem down to an issue with the Jetpack plugin (I'm assuming, since when I deactivate that plugin, the comments box is back to normal) but I'm not sure what to do now that I know. I guess I'll try resetting the plugins folder, as suggested above. Will post back with results, in case anyone else stumbles onto this thread and is wondering.

  13. DLThompson06
    Member
    Posted 1 year ago #

    That didn't take care of the problem. :(

  14. Ciaran
    Member
    Posted 1 year ago #

    There seem to be a few threads about the same issue.

    http://wordpress.org/support/topic/no-comments-possible-3?replies=5

    Disabling JetPack worked for me, but this is a horrible workaround as there's a lot of functionality I want with JetPack.

    Thankfully the issue seems to be with JetPack and not our own blogs. So hopefully they'll resolve it soon.

  15. DLThompson06
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Ciaran, thanks. I really don't want to disable JetPack either. Both have worked for me in the past, so I really don't get it. I did make a change to my stylesheet.css on October 4th because my comments were getting cut off at the bottom (see link I posted above) and that's the same day I stopped getting comments, so I still think it has something to do with that.

  16. Ciaran
    Member
    Posted 1 year ago #

    Maybe.. but if you see in the other thread, no one else changed anything on their blogs and it still stopped working.

  17. DLThompson06
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hmmm..Probably so. An unfortunate coincidence to point me in the wrong direction. :)

  18. Ciaran
    Member
    Posted 1 year ago #

    JetPack issue seems resolved now. Is yours back working?

  19. DLThompson06
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes. I'm laughing, because all this time I've been messing around with it going from one issue to another, and wish I had seen your post earlier so I could leave it alone. Most recently, I received the "Blog token not found" message at the top of my comment box. So as a last resort, I tried actually DELETING my JetPack plugin, uploading a fresh new one and reactivating it. That was probably all for not, if your JetPack is working now too, but whatever the case, I'm happy that my JetPack seems to be working, my stats and subscribers are all in place (had to go back into wp_options and make the changes again) and my comment box is back. Yay!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic