WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Cool Video Gallery
[resolved] black screen (6 posts)

  1. khyriana
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the video displayed, the image of the first, but as soon as I enable the playback video, I only have a black background. The extension is mp4 and I can read outside of WordPress.
    Thank you in advance

    http://wordpress.org/extend/plugins/cool-video-gallery/

  2. Praveen Rajan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @ khyriana

    if you mean that you are not seeing the video but have the audio playing, then it is video decoding problem.

  3. khyriana
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for your response. In fact, I noticed that happening on the cell, so I tried another encoding and it worked. Thank you again and congratulations for your plug-in

  4. craftbilt
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,
    How can I try another decoding? Because I am having the same problem.

    Thanks

  5. khyriana
    Member
    Posted 1 year ago #

    Unfortunately I use to transcode my Adapter mov mp4. I redid with HandBrake, and the problem was solved.
    Have a nice day

  6. peteratomic
    Member
    Posted 1 year ago #

    Are there any guides as to what kind of "decoding" is necessary? That's rather vague. Have an MP4 with the exact same problem. Works everywhere else but in the JW player.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic