WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slideshow
Big Gap after slideshow using Internet Explorer (4 posts)

  1. cindy03
    Member
    Posted 3 months ago #

    Love your slideshow plug in! Thank you so much for your work. There is one hickup when it's viewed through Internet Explorer the GAP AFTER the slide show and the HomePage Feature Area is Very Large. This does not happen in any other browser. I've read about gaps before the slid show on your FAQs but wondered what would be the fix for this problem. Your suggestions to fix this would be very appreciated!

    https://wordpress.org/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    A gap after the slideshow in Internet Explorer could be caused by the same problem as a gap before the slideshow. Have you tried top apply the solution from the FAQ section?

    If that doesn't solve your problem, could I please see your website?

  3. cindy03
    Member
    Posted 3 months ago #

    Thank you so much for getting back with me. I totally fixed it, but in a different way than you suggested.

    The solution was actually adding a code to keep Explorer from reading (or misreading) the theme’s original template that was replaced by the slideshow.

    I added: ".flexslider { display: none !important; }" and the issue was gone! My website is ChangeRelationships.com

    I really appreciate your response to my question. Thank you again.

  4. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 months ago #

    That's good to hear, your website looks great.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.