WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

BB Stats not working (8 posts)

  1. whatshewants
    Member
    Posted 8 years ago #

    I loaded the Bad Behavior plug in last night before going to bed. Then this morning I loaded the Bad Behavior Stats plug-in. I loaded the little code that goes anywhere into my footer.php. I can't see it. It says that a page will be made for it on options/bb stats. I don't have that page.
    Both the BB plug in and the BB stats plugin are activated and I filled out the pages before uploading correctly. What is the problem? I also wanted to say that WP has automatically activated the plugins I never had to say deactivate. Could this be part of the problem?

  2. What version of WordPress are you using? What version of Bad Behavior are you using? What version of Bad Behavior Stats are you using?

  3. whatshewants
    Member
    Posted 8 years ago #

    WordPress version is 1.5.2
    Bad Behavior version is 1.2.3
    BB Stats version is 1.6

    Thank you,
    Ashley.

  4. Karel
    Member
    Posted 8 years ago #

    Did you activate BB? On your site (whatshewants.net) I see no BB comment in the header, looking at the source). On my site I see one (<!-- Bad Behavior 1.2.3 run time: 0.041 seconds -->). Is BB installed correctly?

    Regards

  5. whatshewants
    Member
    Posted 8 years ago #

    If you mean through the wordpress plugins page... Yes, I did. Actually, I didn't. It automatically says that for every plugin.

  6. whatshewants
    Member
    Posted 8 years ago #

    I just went to my phpMyAdmin and there is no table called wp_bad_behavior_log
    What in the world am I doing wrong? Since my blog went up 2 days ago I've had 10 spammers already.

  7. Karel
    Member
    Posted 8 years ago #

    Just do it by hand:

    http://www.ioerror.us/software/bad-behavior/

    It is not difficult: download, upload, activate. The only difference with most other plugins is that you don't upload one file, but a directory of files, which becomes a subdirectory of the plugins directory.

    The instructions should be clear enough. If not, you know where you can get help :)

  8. whatshewants
    Member
    Posted 8 years ago #

    Thanks, I fixed it by deactivating them. Weird...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic