WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Shortcodes Ultimate
[resolved] Backward compatibility. User testing (61 posts)

  1. Vladimir Anokhin
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hello dear users of my plugin. I know that many of you have caused big problems recent update.

    In versions 4.0.4 and 4.0.5, I've added a lot of corrections. Now, I need your help in testing and refinement. Check out changelog for more information.

    I would like to hear from you, what old shortcodes still doesn't work. Install the latest version of the plugin and take a screenshot of the error.

    Thank you for your help.

    http://wordpress.org/plugins/shortcodes-ultimate/

  2. Kevin Geary
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thank you for working to make this backward compatible.

  3. clarke2013
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thanks for you time with this, really appreciate what you have done. I Will try them now for you

  4. Sheila
    Member
    Posted 11 months ago #

    What happens to the custom CSS from the old version into the new? It's not being recognized even in the newest fix. Thanks for your efforts.

  5. Vladimir Anokhin
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    @SheilaHoff if you install new version, old custom CSS will be automatically added to the new css editor. Unfortunately, I can't automatically change it for new shortcodes. You need to fix it manually.

    I understood your question correctly?

  6. stevesem
    Member
    Posted 11 months ago #

    Why did you eliminate the picture frame shortcode? I liked that one and when I updated yesterday, they disappeared along with every shortcode I had installed. I was able to go in and replace all the headings, buttons, and pull quotes. It was a painstaking process that took several hours. But I couldn't find the picture frame code in the new list.

  7. Vladimir Anokhin
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    @stevesem to be honest, I thought that no one is using this shortcode =)
    As I can see now, many people using it.
    I'll add it in next release.

  8. stevesem
    Member
    Posted 11 months ago #

    I should have said that this is a great plugin that has helped me tremendously. I used the headings, buttons, pull quotes, and picture frames extensively on my site, which I am currently building. I am very grateful that you have created it and are maintaining it.

    I was just disappointed to see every code that I installed disappear when I loaded the update. Or I should say the headings, buttons, etc. disappeared, and the code appeared in their place.

    Also, it seems that the new version does not allow the user to change the text color of the button labels. I couldn't change the pure white #FFFFF color. That limitation dramatically limits button color choices to dark ones.

  9. stevesem
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thanks for bringing back the picture frame!

  10. Vladimir Anokhin
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Also, it seems that the new version does not allow the user to change the text color of the button labels. I couldn't change the pure white #FFFFF color. That limitation dramatically limits button color choices to dark ones.

    Can you show me the shortcode which you're using for buttons? Try to use generator to create buttons.

  11. stevesem
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm not sure what you mean by "generator." I am using the button icon in the "Insert shortcode" list. The code that appears is [button url=. . . [/button].

    There are fields for both background color (blue by default but changes to any color) and text (white by default and cannot change with either the color wheele or by adding the code for the color to the field).

  12. Vladimir Anokhin
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    So, you can change background color and can't change text color. Are you using version 4.x? Can you take a screenshot or capture a video with this error? You can send it directly to me using this form.

    Generator is a window that pops up when you click on Insert shortcode button.

  13. stevesem
    Member
    Posted 11 months ago #

    Ok, then yes, I am using the generator.

    I just loaded 4.06 and the problem still exists. I will try to use the form, but there is not much to show. The field labeled text color has #FFFFFF in it by default, and you cannot change it by typing in a new code or by clicking on the field and adjusting the color wheeles. The outside color wheel can be moved but the inside one is locked on white.

  14. Vladimir Anokhin
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Can you tell me which browser you're using?
    Because this option working fine for me - http://www.screenr.com/LulH

  15. stevesem
    Member
    Posted 11 months ago #

    I am using Safari.

  16. Vladimir Anokhin
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Just tested on Safari. Everything's Ok.
    http://www.screenr.com/KtlH

  17. Buecherfreund
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thank you very much @Vladimir Anokhin! Shortcodes Ultimate 4.0.7. looks great on my blogs (WP 3.6.1), testet with latest Firefox, Opera, Chrome on Win7, latest Firefox & Opera on Samsung Note II (mobile).

    http://depeschen.krimiblog.de

    Thank you for your great work!
    Ludger

  18. Neitsabes
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hello,

    The video shortcode doesn't work anymore. It's written "[Media url=" etc. I hope you'll put a backward compatibility. I don't want to rewrite all my posts :/.

    Thanks.

    Neitsabes.

  19. Kevin Geary
    Member
    Posted 11 months ago #

    So, can we upgrade now without the shortcodes breaking?

  20. jgrayy13
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm having issues with columns. I use columns for product pictures and I don't always have the exact number of pictures to fill up a row. With the update, the last picture in the row (supposed to be in the second column) shifts to the last space in the row (the third column). So there's a picture, blank space, picture. I would rather not have to go back and recode to add the [row] shortcode to everything.
    Help?

    -Jess

  21. Vladimir Anokhin
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    @Jess last column always aligning to right, this is not a bug. If you want to use empty columns, try to add next custom CSS

    @media only screen {
    	[class*="su-column"] + [class*="su-column"]:last-child { float: left }
    }

    @Kevin Geary as you can see on this topic title, at this moment I don't know the correct answer to your question.

  22. jgrayy13
    Member
    Posted 11 months ago #

    Oh. Well before the update this wasn't an issue, so I assumed it was a problem.

    Thanks!

  23. jgrayy13
    Member
    Posted 11 months ago #

    Btw, that code worked perfectly! Thanks!

  24. Vladimir Anokhin
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Thank you for testing =)

  25. Neitsabes
    Member
    Posted 11 months ago #

    And what about the video shortcode ? Will it be a backward compatibility in orther than my older "[media url=" can work again ?

    Thank you :).

  26. Vladimir Anokhin
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    @Neitsabes did you seen the changelog today?

  27. Neitsabes
    Member
    Posted 11 months ago #

    Oh sorry my bad ! When I looked at it earlier I didn't see the update ! It's working now :). Thanks !

  28. Vladimir Anokhin
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Is there any other shortcodes that doesn't work?

  29. stevesem
    Member
    Posted 11 months ago #

    My problem with text color in buttons has been resolved. Perhaps it was on my end. Thanks!

  30. GravitySailor
    Member
    Posted 11 months ago #

    What is the exact syntax for the "Active" TAB? I am so sick and tired of messing with this plugin, I have work to do, not debug your stuff. Now get this thing in order!

    [su_tabs style="1" active="1"] Not working

Reply »

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic