WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Background image not loading properly (8 posts)

  1. nkosazana
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    For some reason the background image of my body is not loading fully down the page on opera, background image of main content wrapper not loading fully on Firefox. My internet connection is fine and the website looks fine on Chrome. It was not doing this yesterday afternoon and I have not made any major changes to my theme or WordPress.

    Link to website:

    Screenshot of opera

    Firefox screenshot

    Please help!

    Thank you

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Without a link to the live site, impossible to offer much in the way of help except to suggest that you make sure your pages validate -- as coding errors often cause browser inconsistencies:

    http://codex.wordpress.org/Validating_a_Website

  3. nkosazana
    Member
    Posted 1 year ago #

    I thought I added it in 'Link to website'!

    Here it is: Link to website

    Thank you.

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    It looks fine in Firefox on my machine -- make sure you've cleared any caches -- perhaps clear up a few errors:

    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Ffashiondistrict.org.za%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

  5. nkosazana
    Member
    Posted 1 year ago #

    [Sigh]

    I have cleaned by cache, I will try to will my computer and see if there is any change. Thanks for the feedback, though.

  6. nkosazana
    Member
    Posted 1 year ago #

    The page which seems to be loading strange on my side is 'News'. Would you be kind enough to check it on your end and tell me how it looks? I would really appreciate it.

    Thank you.

  7. nkosazana
    Member
    Posted 1 year ago #

    The page which seems to be loading strange on my side is 'News'. Would you be kind enough to check it on your end and tell me how it looks? I would really appreciate it.

    Thank you.

  8. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    I looked at it and can't see anything obviously wrong -- though you do have an error in line 5 on all pages -- don't know if that makes a difference, but you may want to look into it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic