WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Background disappears for pages (7 posts)

  1. SariatheCat
    Member
    Posted 8 years ago #

    I have tried searching for a solution but I don't think I've found one.

    For some reason, my main page is alright (there is a tiled background image behind my content, which has a #fff background), but every other page except for some has the content background completely disappear and the sidebar slip off the side and go to the bottom of the posts. It's really hard to explain so here's an example: http://samazama.animeblogger.net/?cat=5

    As you can see, the background tile is visible instead of the white background that is supposed to be behind the text. (See main page). The sidebar is also below the post instead of on the side.

    I'm not sure if this is a CSS issue or if there is some malignant code I put in my posts. Any help would really be appreciated.

    There is also an image wrap problem I'd like to address but first I want to fix this.

  2. sunshine
    Member
    Posted 8 years ago #

    I don't think it's anything from a post - notice this page is screwy, but this one is not.

    My guess would be that you've used some conditionals in your category template, which didn't open/close some html tags properly.

  3. SariatheCat
    Member
    Posted 8 years ago #

    I don't think I have any conditionals for my category template, though...?

    What do you mean by "category template"? Are you talking about archives or the index template or the CSS file...?

  4. sunshine
    Member
    Posted 8 years ago #

    The template file being used (category templates can be separated from the rest of the archives, it depends upon the theme you're using).I take it you're just using one archive template.

    If you add in a closing div just before <div id="sidebar">, that fixes it.

    What have you got for your archive template? (use pastebin.com to share it)

  5. SariatheCat
    Member
    Posted 8 years ago #

    I posted my "Archives" template, if that's what you were referring to. I put the </div> closing tag before the <div id="sidebar"> in the "Sidebar" template, and that did fix my category pages but each individual expanded post is now all messed up, versus before, when individual entry pages were okay but some category pages were not.

  6. sunshine
    Member
    Posted 8 years ago #

    Er, we need the url to the pastebin entry?

    I wasn't suggesting that was the permanent fix, just that it was the source of the problem: a missing closing tag. :)

  7. SariatheCat
    Member
    Posted 8 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic