WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Backgroud wrong on home page only - DESPERATE HELP NEEDED (6 posts)

  1. kalico
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'm sorry for the desperation plea, but I'm in bad shape. This site was just released to the press, and it's got a serious problem. I'm using the subdomain redirect feature at my web host (A SMall Orange). That may be some of the problem,. I'm not sure. Basically, it seems like some of the CSS is not being applied when the site is accessed from certain links. But then again, I Just heard from a tech person who says it looks fine to him. I can't figure it out. For starters, could someone test at http://kelleyrose.odaffer.net and tell me if you see a dark brown background, and the sidebar way at the bottom of the page, or if you see a light tan background, and the sidebar where it belongs? Thanks in advance.

    If anyone wants to have a look at the template files or any settings, I'd be happy to have you do so. http://www.odaffer.net.kelley/wp-admin admin2 / kelleyr

    I've temporarily set the file horizontal.php (the horizontal menu across the top of the page) so that all the menu items go to the about page, so it looks better, and people don't get the ugly main page. But I really want the main page to be correct.

  2. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    Don't use the subdomain redirect. It never works with WP.

  3. kalico
    Member
    Posted 7 years ago #

    Actually, I think it might be working. But I also found the problem -- it seems as if ONE post was causing the trouble. It happened to be the most recent post, and i have no idea what was wrong, but I deleted it, created it over again, and it's fine now. I discovered it when I was going through the posts individually -- they were all fine, except that one had the messed up background and sidebar. Hm. I'll have to investigate redirection -- it seems to be working, but it's good to know it can be troublesome.

    Thanks moshu

  4. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    Just check the admin address you gave above to see how it doesn't work :)

  5. kalico
    Member
    Posted 7 years ago #

    Yeah, I figured that was it. It works on the site, but botches up admin. Bummer. Oh well, anyway.....I just noticed that the theme I"m using is designed by you! Thanks...it's perfect for what we're doing.

  6. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'm glad you like it. Thank you!
    Can you set up a subdomain that is NOT redirected? In that case everything should work. (Of course, you'd have to change the 2 URI values in the admin > Options > General if you change the setup for the subdomain)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic