WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Awesome FAQ Plugin
Awesome FAQ - worked then stopped. (10 posts)

  1. MisterPotatoHead
    Member
    Posted 1 year ago #

    I installed Awesome FAQ and it was working perfectly out of the box (except for the window sizing issue I already asked about).

    After a day or two, it stopped working - the accordion answer windows are gone and FAQ page appears more like a blog page. I've disabled a new plugin I installed to no avail.

    http://brexgolf.dreamhosters.com/faq/

    Any thoughts?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-awesome-faq/

  2. PdxFoodDude
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had the same problem. Seems to be an issue with permalinks. If I leave mine at default, everything works fine.

  3. Liton Arefin
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It never shouldn't be. May be in this time you have installed any other plugins that used jQuery UI. It conflicts with any others jQuery library. Uninstall one by one and try to find for which plugin it causes this kind of problems. Hope everything is okay now.

    Thanks.

  4. MisterPotatoHead
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've deactivated other plugins and even deleted and re-installed Awesome FAQ without success. Interestingly, my FAQ entries were still there after deleting and re-installing (I thought they would have been wiped out).

    Any other suggestions?

  5. nishantphotography
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    Even I am facing the same issue. I installed installed Wp-Awesome plugin last evening. I created the faqs and a faq page. The accordion windows were all fine. I did not install any other new plugin after after it. It was fine. But, today i see that accordion windows don't appear anymore. The faq page looks normal blog posts.

  6. Liton Arefin
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi nishantphotography,
    Check the latest update of the plugin.
    http://wordpress.org/plugins/wp-awesome-faq

  7. mioswebdesigns
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi,

    I am having the same issue. According was working one day, then all of a sudden it stopped. Have latest version of plugin, and I am not using any other plugins that use jQuery UI.

  8. mioswebdesigns
    Member
    Posted 10 months ago #

    Figured out the problem.

    1.) Go to your page named "FAQ"
    2.) Click edit next to Permalink
    3.) Change permalink from Permalink: http://yourwesbite.com/faq/
    to http://yourwesbite.com/faqs/

    For some reason, if your pages permalink is "faq", it breaks the accordion and WordPress displays your FAQs as blog posts.

  9. mioswebdesigns
    Member
    Posted 10 months ago #

    Well, that fixed issue for desktop anyways. On mobile devices, accordion is still not working, and FAQs are displaying like blog posts :-P

  10. Zugun
    Member
    Posted 10 months ago #

    I was having the same issue and used mioswebdesigns fix. That took care of the problem for me, however, somehow my site now has 2 FAQ pages. The new one with permalink FAQS and the old one with FAQ. the onld one shows as a Blog Archive... Not sure why or how to get rid of it now. My FAQS page works fine and all links on my pages go to it, I just don't like having a broken FAQ pages as live just in case someone types the actual URL and gets to it. Any idea how to remove this page? It doesn't show up in my Pages panel in WordPress. Im still pretty new to all this so any help would be awesome.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic