WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Autosave and Most Used Tags Not Working Post 3.4.2 Update (5 posts)

  1. masterwoo
    Member
    Posted 1 year ago #

    The Autosave and Most used tags function has stopped working in 3.4.2. It was not working in 3.4.1 so I updated to 3.4.2. It started working for few hours and again it has stopped working in 3.4.2 as well.

    Not able to trace the actual issue. Have already reset plugins.

    Please advice.

  2. Kulwant Singh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Are you using adblock in browser . Or try changing browser and clear cache .

  3. masterwoo
    Member
    Posted 1 year ago #

    No I'm not using adblock and have changed the browser also but still the issue persists.

  4. masterwoo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Even the search feature in insert/edit link is also not working... Pls help

  5. masterwoo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Would appreciate response from anyone on this issue. Even I've tried downgrading to 3.2.1. Post upgrade everything works fine for few hours. Then start facing the same issue.

    Clicking on the most used tags and then clicking on any one of the tag just scrolls to the top and nothing happens.

    Done everything from resetting plugins to changing theme to everything else but not able to trace the actual problem.

    Would appreciate help from anyone. Thanks in advance.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags