WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Auto Post Thumbnail
Auto Thumbnail generation not working (17 posts)

  1. Droidlover
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using this plugin but it doesn't take the first image of my post and update it to the thumbnail. When i generate thumbnails from settings for older posts then the plugin doesn't start anything and the page goes blank. I hope someone will reply in this regard as everyone seems to be having problems fixed with this plugin :)
    Thank you

    http://wordpress.org/extend/plugins/auto-post-thumbnail/

  2. Amit Badkas
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Droidlover,

    I have tested the plugin with WordPress-3.5.1 and it worked fine for me. Which version of WordPress are you using? Have you tried with any other images?

  3. Droidlover
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using latest version of plugin i updated yesterday and i am using WordPress 3.5.1
    You can see it live here
    http://www.droidhub.net/
    But it is not generating thumnails
    Thanks for replying Amit

  4. Amit Badkas
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Droidlover,

    Are the images on your own server or you are linking via external URL? Linking via external URL requires the PHP configuration setting 'allow_url_fopen' to be enabled

    Please turn on the debug mode in configuration and see if you are getting any errors

  5. Jay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Amit,

    Thanks for the info about external URLs...will try it our tonite.
    Question: Will it generate thumbnails for the posts pulled in by FWP?

  6. steveone86
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello, I also have the same question how can I generate thumbnails from external urls? I am trying to use this with Feedwordpress

    Thanks so much

  7. Amit Badkas
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi pateljx and steveone86,

    I have installed FWP plugin and imported feeds from engadget.com and gizmodo.com. Posts from both the feeds were imported successfully and featured image for each post was generated automatically

    Could you please provide the RSS feed URLs you are trying to import

  8. activi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Amit,

    It`s not working for me also... i have WP 3.5.1
    Images are not from external URL`s.

    Even when i am in WP Admin and make thumbnails for all posts - it`s don't generate any images.

    Hoping for quick reply, this is my favorite plugin.

    You can check it here:

    (look at the left column, you will see post with no images :( )

    Thanks,
    Shahar

  9. activi
    Member
    Posted 1 year ago #

    sorry... here the link:

    הזמנות לחתונה

    Thanks,
    Shahar

  10. Jay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Amit,

    Here is the feed I am trying to import: http://www.photographybyvarina.com/feed

    Yes, I tried with Engadet Feeed and it works great. But the above feed that is a standard wordpress feed does not work.

  11. Jay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Amit,

    I think I figured out what your problem is. Engadet Feed uses only <Description> Tag to provide all the content, while a standard WordPress Feed uses <Encoded> Tag to provide the content. I bet your plugin is searching for images in the <Description> Tag.

  12. Jay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Amit,

    Nevermind my last comment...I tried it and it still does not work. You have a great plugin and hope you can figure out why my feed is not working.

  13. steveone86
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Amit,

    Thanks for helping us I really appreciate it. I have tested the endgadget site and it works perfect but the problem arises with feeds from wordpress sites.

    I am trying to get this feed to work
    http://www.rapradar.com/feed

    Maybe pateljx is on to something about the plugin looking in different places.. Hopefully we can change this

  14. Jay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Amit,

    I am going to try this solution: http://wordpress.org/support/topic/problem-and-fix-for-sometimes-non-generating-thumbail

    I noticed that when I copy and paste HTML code from other WP Blog the plug-in fails to generate a thumbnail.

  15. Droidlover
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Amit, i changed the theme and it worked for me.
    But in the previous theme it was
    Can you tell me how to fix this ?

  16. Jay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Amit,

    I tired the solution listed in the earlier thread: http://wordpress.org/support/topic/problem-and-fix-for-sometimes-non-generating-thumbail

    And it works great. It would be nice if there is a way check the image is from same domain than append it as the thumbnail otherwise try to get the images from else where.

    AWESOME WordPress plugin...just wish the author would make is so that it import WordPress's own RSS feed without problems. ;))

  17. steveone86
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey jay, i am trying to implement the same fix. I replaced the code mentioned and its not working. Can you tell me exactly what you did maybe im missing something :-? thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic