WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Auto Post Thumbnail
[resolved] Auto Post Thumbnail not working anymore with linked images (5 posts)

  1. psordi
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using this wonderful plugin without any problem on an installation of WordPress 3.4.2. Now I'm testing it on WP 3.5.1 (on a MAMP local environment, and on another installation online): it works only with attached images to the post, while linked images (from Flickr, for example) are not generating thumbnails anymore. Have someone else noticed this? Thank you in advance for feedback.

    http://wordpress.org/extend/plugins/auto-post-thumbnail/

  2. greenday
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have just installed this plugin for the first time using WP 3.5.1 and like you said, it is not generating images from exteral linked images.

  3. tariquesani
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Strange, I cannot replicate the behaviour works perfectly for me. Meanwhile try the demo for the PRO version http://sanisoft-demo.com/plugins/archives/30 and see if you find the same bug

  4. psordi
    Member
    Posted 1 year ago #

    In the PRO version it works. In my site, not the PRO version, I had an error regarding curl_init() function.

  5. nicksyl
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello,
    I have the same issue.
    Has it been resolved since?
    Vera

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic