WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Author archives broke on me (6 posts)

  1. Ruby Sinreich
    Member
    Posted 10 years ago #

    This is so annoying - everything was perfectly and now it's not.
    I have some dynamically-generated links to archives by author, and most of the links are now not finding any posts, even though WP shows the number of posts next to the author name, and it ain't zero.
    You can see this on the right side of my site (under development).
    Any advice or thoughts about this would be very very welcome. Thanks!

  2. Ruby Sinreich
    Member
    Posted 9 years ago #

    More thoughts... could this problem be related to my import of posts from MovableType? I have had trouble with authors ending up in the wrong places, so I manually edited my import file :( to remove all extraneous groups of dashes.
    (MT uses 5 dashes to separate posts and comments in its export file, but I can found a bunch of extra dashed lines in there. I don't know what they were doing.)
    What would make my category and month archives work, but not the authors. Please help, I'm ready to launch the site except for this one thing!

  3. Qiwi
    Member
    Posted 9 years ago #

    I'm having the exact same problem. My db is also migrated from MT.

  4. Ryan Boren
    WordPress Dev
    Posted 9 years ago #

    import-mt isn't setting user_nicename, which needs to be fixed. But fear not... If you run upgrade.php, it will take care of setting up user_nicename for all users.

  5. carthik
    Member
    Posted 9 years ago #

    The problem with the author posts seems to be that only the posts made in recent times (those visible on the index.php page by default) seem to be showing up for each author, which is unexpected behavior.

  6. Ruby Sinreich
    Member
    Posted 9 years ago #

    Yes, it's only posts since about 7/19/04. (Or art least, that'sthe oldest one displayed in an author archive.) What could cause this?
    BTW, upon further inspection I think the 10 extra posts are drafts by me. So that number (163) shouldn't be what shows on the public side, is it?
    Also, last night I re-did the import in 3 chunks, isolating what I felt was the problem post, and I got all the right authors in the right places. Hooray! However, this leaves me more stumped than ever about the archive problem.
    I'd like to check my code and just make sure I haven't screwed anything up in my template. Does anyone have a good example of a page that displays archives by author, date, or category depending on the url? i.e.: 'if' statements with ($author), ($m), and ($cat).

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.