WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Audio player plugin resulting in error message and/or white rectangle... (3 posts)

  1. adamdinger
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi guys,

    I know there are several topics about this and I think I've followed everyone else's issues to avoid the same thing but I still can't seem to shake either an error message in my plugin settings (on admin) or the ever-dreaded white rectangle (on the blog). I've tried both Audio Player 1.0 and the 2.0 Beta but they're acting similarly.

    Basically, when I upload the files via my cpanel file manager and activate the player, I get the following error messages in my 'settings'...

    Warning: AudioPlayer::include(/home/dinger78/public_html/blog/wp-content/plugins/audioplayer/php/options-panel.php) [audioplayer.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/dinger78/public_html/blog/wp-content/plugins/audioplayer/audio-player.php on line 532

    Warning: AudioPlayer::include() [function.include]: Failed opening '/home/dinger78/public_html/blog/wp-content/plugins/audioplayer/php/options-panel.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dinger78/public_html/blog/wp-content/plugins/audioplayer/audio-player.php on line 532

    ...which leads to the white rectangle where the embedded mp3 player would normally be.

    The site is http://audiochicken.com. Would love some assistance on this as it has plagued me for the past several days.

    Thanks!
    Adam

  2. adamdinger
    Member
    Posted 5 years ago #

    Here's the correct link (minus the period)...

    http://audiochicken.com

  3. flick
    Member
    Posted 5 years ago #

    For others' reference: here's another thread about the same error.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic