WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Atahualpa help - Logo won't show after an upgrade. (7 posts)

  1. threedogmoon
    Member
    Posted 4 years ago #

    After I upgrade from 3.4.4 to 3.4.6 I can't get the logo on the upper left of the site to show.

    The site is http://www.pupsdaily.com

    The logo is the small one positioned over the header on the upper left (logo.png)

    I replaced the image folder but can't for the life of me get that logo to show up after an upgrade.

    Theme is currently set to atahualpa 3.4.4 Thanks for any help.

    A

  2. threedogmoon
    Member
    Posted 4 years ago #

    Anyone in this forum???

  3. essentialwellbeing
    Member
    Posted 4 years ago #

    does it say pups daily? If so it shows on my browser...

  4. threedogmoon
    Member
    Posted 4 years ago #

    Right, thats because the theme is currently set to atahualpa 3.4.4.

    When I set it to 3.4.6 the logo disappears...and yes, I copied the images folder over. I was just wondering if this is a known issue.

  5. Shan
    Member
    Posted 4 years ago #

    this theme is completely blank for me. I downloaded it from here: http://wordpress.org/extend/themes/atahualpa

    It's like there is no style sheet and no images

  6. smtcpa
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am having the same problem at http://www.completepayrollinc.com

  7. juggledad
    Member
    Posted 4 years ago #

    when you upgraded, did you copy the logo to the images folder?
    p.s. I suggest you upgrade to 3.5.1

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic