WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] AskApache Password Protect Problem (10 posts)

  1. homepage
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi

    I tried to install the 'AskApache Password Protect' and could not get to work so tried to to deactivate with no-joy, I could not login to admin through .com/wp-admin/ I then went to host and deleted the "AskApache Password Protect" from the plugins folder but still I can not login as it has a 404 error. So now Im worried any idea or help would be great

    thanks

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Have you tried resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin?

    Also check your WordPress .htaccess file.

  3. homepage
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks for quick replay esmi, I will look into that now and let you know how i get on.

    cheers

  4. homepage
    Member
    Posted 3 years ago #

    "resetting the plugins folder by FTP" this does not work as I still cant login with login details, so cant get to htaccess file also

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    To access your .htaccess file you need to use FTP - not WordPress.

  6. homepage
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks, yes I thought that, but now cant even access host thro ftp client cos of this AskApache Password Protect plugin nonsense i ghess, because my ftp was fine before that

  7. homepage
    Member
    Posted 3 years ago #

    I got it in cpanel, what must i do next thanks

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Reset the plugins folder.

    Remove anything added by AskApache from your WP root and wp-admin access files.

  9. homepage
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks a lot mate, Just did that.....Im In Really appreciate your help, I was flapping about it. Cheers for getting back to me about. Think I will give that AskApache password protect a miss.

    cheers

  10. esmi
    Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Glad to hear that you got everything working again. :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic