WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

JM Twitter Cards
[resolved] Array Error (20 posts)

  1. muyilleum
    Member
    Posted 9 months ago #

    Why is my Twitter Card showing Array, array instead of the article's title and description? Thanks

    Twitter page

    http://wordpress.org/plugins/jm-twitter-cards/

  2. BuckBeaver
    Member
    Posted 9 months ago #

    I'm having the same issue with my site http://www.puppetvision.info

    This plugin worked perfectly until the most recent set of updates. Now with each update a new problem appears. First my images stopped appearing, followed by "Array" appearing instead of content and now no Twitter card appears at all.

    Any help or suggestions would be appreciated.

  3. jmlapam
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hi, I'm on it. I've been busy these weeks and made some poor updates as it seems. I will correct that ASAP. But first of all, did you empty your cache?

  4. jmlapam
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    what is your config (settings on option page)? it would help me fix this.

    Ok I figured it out. This bug still appears when no option is set for title and desc (no SEO plugin option activated or custom fields).

    This is to be fixed as quickly as possible.

  5. muyilleum
    Member
    Posted 9 months ago #

    Thanks. We will be waiting for an update once you found a solution.

  6. BuckBeaver
    Member
    Posted 9 months ago #

    I did empty my cache. I've checked this on multiple computers (Mac and PC) using different browsers on two separate internet connections. For some reason on Firefox no Twitter card appears at all, but on Chrome I see a Twitter card with "array" instead of summary content.

    I'm using the Summary Large Image card type

    I do not use SEO by Yoast

    Just let me know if you need more info. I can also provide a screenshot of the options page if that is helpful.

    I was an early user of the plugin, so I think you have added additional options since I originally installed it that I am not utilizing.

    Thank you so much for your help, this really is an otherwise fantastic plugin. I've recommended it to many people!

  7. jmlapam
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    You know the very problem it becomes popular and a lot of people were asking me to add options for this option for that. I kinda urge previous updates.

    Still it should be fixed ASAP. I'm on it. I can now reproduce the bug. I had not considered no option config in my last updates.

    I'm to fix it.

  8. jmlapam
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    @buckbeaver ,

    Would you be ok to be a beta tester for update?

    code here is to fix the issue. Can you copy and paste it in JM Twitter Cards plugin file and see if it's fixed.

    It works again on all my install and config but I want to be sure.

  9. BuckBeaver
    Member
    Posted 9 months ago #

    Sure absolutely.

  10. jmlapam
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    I've edited my post with code link

  11. jmlapam
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Did it succeed?

  12. BuckBeaver
    Member
    Posted 9 months ago #

    No, I added the plugin code and tried a new tweet. No Twitter Card appears - https://twitter.com/puppetvision/status/360071687867338752

    These are the Meta tags the plugin is outputting, do they look correct?

    <!-- JM Twitter Cards by Julien Maury 3.2.7 -->
    <meta name="twitter:card" content="summary_large_image">
    <meta name="twitter:creator" content="@puppetvision">
    <meta name="twitter:site" content="@puppetvision">
    <meta name="twitter:title" content="Basil Twist’s Giant Pink Robot">
    <meta name="twitter:description" content="
    Basil Twist explains the process he used to create giant robots for Yoshimi Battles the Pink Robots, which is currently playing at the La Jolla Playhouse in La Jolla, California. Featuring music by The Flaming …">
    <meta name="twitter:image" content="http://puppetvision.info/wp-content/uploads/2012/12/0-150x150.jpg">
    <!-- /JM Twitter Cards -->
  13. BuckBeaver
    Member
    Posted 9 months ago #

    Ok, so I doubled checked and the card does appear now. No image though, do you have any idea what is causing that?

  14. jmlapam
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Yeah markup is fine and Twitter card is showing but the problem comes from you image which is not correct for cards >> at least 280*150px; See documentation

  15. BuckBeaver
    Member
    Posted 9 months ago #

    Ah, OK. I can just add a new thumbnail size and regenerate thumbnails for all my posts. That is odd though, since the images worked before.

    Thank you for all your help and work on this plugin!

  16. jmlapam
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    No problem ^^

  17. muyilleum
    Member
    Posted 9 months ago #

    Should we expect an update soon? Thanks

  18. jmlapam
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Update is already released ^^

  19. muyilleum
    Member
    Posted 9 months ago #

    Looks like the problem is still there but I'll check again tomorrow when I publish new articles and let you know. Thank you.

  20. jmlapam
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    No the problem seems to be fixed on URL you provided ^^

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.