WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] archives not showing (6 posts)

  1. Moodygirl
    Member
    Posted 9 years ago #

    I just created a new blog using Kubrick, and for some reason, the archive link doesn't show up on the main page.

    You can see it here:
    http://everchanging-moods.org

    However, for my other blog that I just created a few days ago, the archive link shows up fine (using same Kubrick theme):
    http://everchanging-moods.org/diversity

    HELP!

  2. Jonathan Dingman
    Member
    Posted 9 years ago #

    Does your .htaccess have write permission by WordPress so that it can update the mod_rewrite rules that it needs in order for the archives to work properly?

  3. Moodygirl
    Member
    Posted 9 years ago #

    yes, it does have write permission.

    it was working fine when i first installed it and the archive linked to the month of july. then i noticed that the time of the postings where wrong, so i changed it to my time zone and suddenly the july link disappeared. does that have anything to do with it, ya think?

  4. Did you edit the sidebar.php file at all?

  5. skeltoac
    Member
    Posted 9 years ago #

    Moodygirl: I don't know exactly what time you changed things to, but future posts will not appear. A month with only future posts will not appear. I hope that helps.

  6. Moodygirl
    Member
    Posted 9 years ago #

    aha! like magic, it's working.

    thanks guys (or ladies!) :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags