WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Ajaxify WordPress Site(AWS)
Arabic Link (7 posts)

  1. pernaboy
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have a problem with Arabic links.

    in the home page , when you click on some link that contains Arabic or Persian words the plugin turns them to something like this "صØ%C2%ADبتی-با-شما" I think encoding is not UTF-8

    suggestion?

    http://perna.xzn.ir

    http://wordpress.org/extend/plugins/ajaxify-wordpress-site/

  2. manishkrag
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I have tried several links and all are working for me in your site except the home page link which present at top right logo.

    to make it work put a trailing '/' for home link.

    If still some thing problem then let me know the exact link which is not working.

  3. pernaboy
    Member
    Posted 1 year ago #

    I know , because of the nivo slider doesn't work with "/" in the end of logo link , I removed it!

    see below picture and try the link in the red box

    you will see the page not found will shows up, but if you "open in new tab" the link there isn't a problem that means something is wrong with the plugin, I think so

    http://dl.perna.xzn.ir/screen.png

  4. pernaboy
    Member
    Posted 1 year ago #

    about the "/" in home link I have same problem like this post http://wordpress.org/support/topic/plugin-ajaxify-wordpress-siteaws-home-link-slider-not-loading?replies=3

    I tried what he said about solution but when I put those code in ajaxify.js , plugin doesn't work and the whole page loads, so I removed the "/" from the end of the link to home page and whenever somebody click on home , plugin won't work and the whole page loads and nivo slider surely works

  5. manishkrag
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    contact me over skype now.

  6. manishkrag
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello pernaboy

    What is the status?

  7. asm0di0
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hello!

    I have problem, which is very like TS's one.

    But NO links are working. Cyryllic isn't supported, I think.

    http://blog.asm0dey.ru

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic