WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

AppStore Links
AppStore Links - product not found (11 posts)

  1. jonathan (previously known as macmend) spencer
    Member
    Posted 2 years ago #

    I posted some of this at the end of a supposedly resolved issue thread.

    I recently installed the Appstore Links plugin. I cannot get it to work it just outputs "Artikel wurde nicht gefunden" in place of the called data.

    The developer suggests a number of things including allow_url_fopen =on. Most hosts will not allow this and and this kind of url collection is weak compared to Curl.

    I have tried in php.ini and .htaccess but it doesn't overide the server settings in .htaccess it gives a 500 error

    I guess this is because allow_url_fopen is supposed to be an injection security risk.

    Will it be impossible for me to get this plugin to work? Should i give up now, is there an alternative

  2. jonathan (previously known as macmend) spencer
    Member
    Posted 2 years ago #

    what is interesting is it only happens on the UK store, when i change it to US store it starts fetching

  3. jonathan (previously known as macmend) spencer
    Member
    Posted 2 years ago #

    then I put php.ini directly inside the appstore plugin folder and change the allow_url_fopen = 1 rather than 'on' and it all suddenly works.

    Very odd.

  4. jonathan (previously known as macmend) spencer
    Member
    Posted 2 years ago #

    If there is anyone out there who can help it would be gratefully received. I have got the image etc to come up but

    1. It is stamped with REMOVED, when it is not

    2. The link just comes straight back to my site in a loop

    why is this

  5. jonathan (previously known as macmend) spencer
    Member
    Posted 2 years ago #

    I also tried out the widget and this links in this way and goes nowehere

    http://sitename.com/help/wp-content/plugins/appstore/AppStore.php?appid=343200656

    Soemthing is not coming from Appstore.php?

  6. Ste-Bi
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The plugin tries it two ways.

    function get_remote_file($url)
    {
        if (ini_get('allow_url_fopen')) {
            return @file_get_contents($url);
        }
        elseif (function_exists('curl_init')) {
            $c = curl_init($url);
            curl_setopt($c, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
            curl_setopt($c, CURLOPT_HEADER, 0);
            $file = curl_exec($c);
            curl_close($c);
            return $file;
        }
        else {
            die('Could not access file from remoteserver!');
        }
    }

    It works on all of our blogs, so if anyone has an answer please let me know to fix this behavior.

  7. jonathan (previously known as macmend) spencer
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for getting back

    can you tell me what the url should look like...or is it correct but just not working for some reason.

    The only things I can think of are my site has a different wordpress url to site address url and is bridged into a different set up in order to get the theme the saem across the whole site.

    Also on the general link, although I am waiting for Apple approval, tradedoubler says links should work but I get:

    "There is no relationship between this site and the advertiser."

    [TradeDoubler link]

    This link using this kind of code [app 307658513] works better from US site than UK, any reason for this.

    I can see the plugin could be brilliant, I just wonder if I am doing something werong, or might need some adjustments to suit my sites construction

  8. Ste-Bi
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    These should work in every country (Apples Remote App)

    [app 284417350]

    [app id="284417350"]

    [app id="284417350" screenshots=true]

    [appimg 284417350]

    [appext 284417350]

    If you will get an error on an tradedoulber-link also the ID could be wrong. The ID you have to insert is not the programm-ID it should be the partner-ID (there's a link to a youtube Video on the settingspage where this is described).

    I'm using WordPress variables to get the URLs from your page, so a weird setup should not be the problem (but it could). Whats your URL?

  9. Ste-Bi
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I also tried out the widget and this links in this way and goes nowehere

    http://sitename.com/help/wp-content/plugins/appstore/AppStore.php?appid=343200656

    Soemthing is not coming from Appstore.php?

    If "/help" is where your blog is installed this URL is correct, otherwise not!

  10. jonathan (previously known as macmend) spencer
    Member
    Posted 2 years ago #

    Although I am trying to set this up ina similar way on a number of sites.

    all sites are the same setup

    the wordpress address is http://www.macmend.com/help

    the wordpress site URL is
    http://www.macmend.com/blog/index.php

  11. jonathan (previously known as macmend) spencer
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have tried is all ways, on macmend,com it goes to a blank page and gets no further than writng the link to the browser

    On jonathanspencer.net/blog it gives me a 500 error with a 404 error after writing to the browser.

    I just don't get why it does not work

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

  • RSS feed for this topic
  • Started 2 years ago by jonathan (previously known as macmend) spencer
  • Latest reply from jonathan (previously known as macmend) spencer
  • This topic is not resolved
  • WordPress version: 3.2.1

Tags