WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

appearance > widgets is missing (8 posts)

  1. mmarkym
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just updated WordPress to 3.5 and now my wp-admin only shows themes and editor under appearance. I'm using a custom theme. When I change themes to twentytwelve it works fine.

    mark

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Then it sounds like you have a problem in your custom theme. Checking your site's error log might help to pinpoint the cause.

  3. Elle Bee
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problem on two of my three sites. All three sites use the same custom theme (a custom child theme running under iThemes Builder). The site where I can see the Appearance>Widgets menu item properly is a brand new WP 3.5 install. The two sites where I can't see the Appearance>Widgets menu item were upgraded to WP 3.5.

    Interestingly (and maybe this will work for you, mmarkym), I discovered that if I get out of the dashboard, the Widgets menu item DOES show up when I hover over my site name using the Admin bar. Kind of an annoying workaround, but at least I can get there now.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    As per the Forum Welcome, please post your own topic. Posting in an existing topic prevents us from being able to track issues by topic. Added to which, your problem - despite any similarity in symptoms - is likely to be completely different.

  5. Denny Brown
    Member
    Posted 1 year ago #

    The newest version of ithemes Builder has a fix to this problem (as of Dec 19, 2012). So @lbergren, update your Builder and it should work fine. @mmarkym, if you're on Builder, that's the fix. If not, nag the theme builder. :-)

  6. Al Paredes
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can someone help me please, am missing the appearance and Plug-in tags from the admin bar under wordpress 3.5, not sure how to get them back, when I install a new wordpress 3.5 under a new blog name I get everything but in my old one am not able to see it. Please help!!

  7. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You can start your own thread, alpatrol104.

  8. garrethp
    Member
    Posted 1 year ago #

    This may not work for all themes, but it worked for me:

    [Sorry, hacking core files is never a good fix]

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.