WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Appearance & Plugins (only) Internal Server Error... (2 posts)

  1. Scott West
    Member
    Posted 4 months ago #

    I'm installing WP in a subdirectory (http://domnain.com/welcome)and am getting the error (see below) message in "Appearance>> Themes" & "Plugins>> Installed Plugins" links in the sites dashboard. Its surprising to me I'd only get this error message in those two links. I believe this is something simple I'm doing wrong, and this is the first time installing WP within a subdirectory. I need someone smarter then me to point me in the right direction. What am I doing wrong?

    Scott
    _____________________________________________________________
    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, webmaster@hu10.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  2. Jean
    Member
    Posted 3 months ago #

    Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'woocommerce_settings_page_init' not found or invalid function name in /home4/jkimble/public_html/shop/wp-includes/plugin.php on line 429

    I'm having a problem with my dashboard with wp on my jeancarterkimbleart.com/shop site. I click on setting and I get this message: Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'woocommerce_settings_page_init' not found or invalid function name in /home4/jkimble/public_html/shop/wp-includes/plugin.php on line 429

    The dashboard is working ok with the jeancarterkimbleart.com with my elegant theme.

    But the dashboard of the jeancarterkimbleart.com/shop site, which is a sub of jeancarterkimbleart.com is not working. It was working up to Wednesday when I was working on the site. I can't get in to load products or any thing else.

    Jim Kimble

Reply

You must log in to post.

About this Topic