WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Recent Facebook Posts
API Status: Not connected (7 posts)

  1. Peter G
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've gone thru all the install steps and the Facebook API Status says Not Connected. Even after clicking Save Changes, Renew Access Token and Renew Cache, the stays as not Connected. I don't see any error messages in IE or Chrome. I also rebooted the web server with no change. The Facebook App page does not show any errors either. Is there somewhere I can see the application logs to determine whether it is trying to connect? Is there specific firewall ports that need to be opened? What's my next step in troubleshooting?

    thanks,
    Peter

    http://wordpress.org/extend/plugins/recent-facebook-posts/

  2. jwfukkink
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here... Facebook API status: Not Connected

  3. Peter G
    Member
    Posted 1 year ago #

    From what I have been researching, something seems to have changed at Facebook that essentially causes other widget/plugins to only work sometimes. Facebook published their own widget ... which also doesn't currently work. Or at least they aren't working with the public group page that I'm trying to connect to.

  4. Mike18
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here but I managed to get it to work.
    During installation it told me to use the id of the page, i.e. the name you gave the plugin.
    I used the solution that BillKilgallon provided in another post on this forum and that is to use the number in the fb url of your page.
    In this case the page url is:
    http://www.facebook.com/browse/page_fans/?page_id=480520201973084
    I used the last 15 digit number in the 'Facebook user id, page id or slug' box. Then 'Test/Renew Access Token' and it should work again.
    Make sure you are using the correct login on fb while doing this but it should tell you to change.

  5. Peter G
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Mike. I was using the page id as well, but still had the problem. Are you connecting to a group page? Do you mind sharing the FB URL? My group URL is http://www.facebook.com/groups/161140516896 whereas most the URLs in other examples don't have the "groups" in the middle.

  6. Mike18
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Peter, this page doesn't have the word Group in the URL so that might be different. http://www.facebook.com/CoupleCards
    Good to know that's the issue because I wanted to use this same plugin on another website in combination with a group that has the word Group in the URL. I'll keep an eye out if by that time this bug has been fixed.

  7. Peter G
    Member
    Posted 1 year ago #

    I assume its a simple fix unless Facebook is somehow blocking access to group sites. Unfortunately I don't know Perl otherwise I assume the scripts could be updated to add "groups" to the URL.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.