WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Anyfeed Slideshow
Anyfeed Slideshow upgrade (20 posts)

  1. iandiwolf
    Member
    Posted 3 years ago #

    I just upgraded my Anyfeed Slideshow to the 1.0.12 version and just get an image of an exclamation mark - "No images found"
    I am feeding from Flickr !
    Any suggestions ?

    http://wordpress.org/extend/plugins/anyfeed-slideshow/

  2. Soleil Golden
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi iandiwolf,

    I use a Flickr stream on my personal blog and it's working just fine; perhaps it's not reading your settings?

    Try this: Edit the Widget and save the settings (you shouldn't need to change anything). Let me know if that works for you. If not, try deleting and re-installing the plugin and re-adding the widget; that should work 100% of the time.

    If that doesn't fix your problem, could you please provide the feed URL you're using in the plugin?

    Thanks!

  3. rvdbend
    Member
    Posted 3 years ago #

    For the first time I've installed Anyfeeed 1.0.12. I am using it with a Flickr stream but the pictures don't resizes.

  4. Soleil Golden
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi rvdbend,

    Make sure in the settings for the widget, in the "Feed Options" menu, you have "Thumbnail" selected for Feed Media Type. I have some regex in the feed proxy that increases thumbnails to their medium size (something like 240 max width/height). As mentioned above, I'm using a Flickr feed on my blog and that feature is working just fine. :)

    Let me know if it gives you any more trouble.

    Thanks!

  5. iandiwolf
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanx Soleil,
    This Thumbnail sizing still does not work ! I tried everything !
    Have a look at http://www.philosophyinmotion.net/
    I had this going last week with your old version.
    I just entered a tag :
    http://api.flickr.com/services/feeds/photos_public.gne?id=38837083@N02&tags=first&lang=en-us&format=rss_200
    This did not work anymore with the new version -"No images found"
    now I had to enter a set feed :
    http://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?set=72157627200943337&nsid=38837083@N02&lang=en-us
    This gives me pictures, but no Thumbnails !?
    What can you do ?

  6. iandiwolf
    Member
    Posted 2 years ago #

    I downgraded your plugin and it works !
    So the problem must be somehow in the new configuration ?

  7. Soleil Golden
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Iandiwolf - I will check into this today. Thanks!

  8. Soleil Golden
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Iandiwolf,

    Your first feed worked flawlessly on 1.0.12, stock settings; images showed up without issue or provocation.

    The second feed, upon closer inspection, does not have any thumbnails included. The XML looks like this:

    [Code moderated as per the Forum Rules. Please use the pastebin]

    There are two full size photo links but no thumbnail links in that feed; without available thumbnail links, the plugin obviously cannot display thumbnails. ;)

  9. Mladen Gradev
    Member
    Posted 2 years ago #

    All i get is Loading... Loading... Loading... with any rss feed

  10. Soleil Golden
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Joe,

    That sounds like it could be a different Javascript Error elsewhere on your site. Could you provide me a link to check it out?

    Thanks!

  11. Mladen Gradev
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes,
    http://www.mladengradev.com/en/

    I`m trying to get it work from two days, but with no success.

  12. Soleil Golden
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    [jquery.form] terminating; zero elements found by selector
    jQuery("a[rel^='example4']").colorbox is not a function
    [Break On This Error] maxHeight: "90%",

    Found in "mycolor.js." If you disable the plugin calling that javascript file, does the Anyfeed Slideshow work?

  13. Mladen Gradev
    Member
    Posted 2 years ago #

    No, still not working

    feed: http://feeds.feedburner.com/yankodesign

  14. Soleil Golden
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Joe,

    What version of WordPress are you using? I just pasted that link into the plugin on my blog; it immediately started displaying images.

  15. Mladen Gradev
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Soleil,
    I'm using the latest version 3.2.1 and its strange that it work for you, and for me don't. Thanks for your help,ill try again tomorow. Btw can you send me the previous version of the plugin, I want to try with it

  16. Soleil Golden
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Joe,

    The version repository is here on WordPress.org; here is a link:
    http://wordpress.org/extend/plugins/anyfeed-slideshow/download/

    I wonder if the issue is related to fopen? Who do you host with? If you can, could you add (or ask for) mod curl for PHP to be installed? I will do more testing on my end to see if I can determine a cause for this issue.

    Thanks for sticking with it!

  17. Soleil Golden
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Joe,

    I've just tested this with the latest version using your feed URL (http://feeds.feedburner.com/yankodesign) using php5_curl and fopen and I have been entirely unable to reproduce your issue in Chrome, Safari or Firefox.

    If I am to troubleshoot this further, I will need to see the plugin malfunctioning on your blog so I can attempt to diagnose the cause.

  18. gringogidget
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, there.

    I'm having the same problem as above. My photos won't resize.

    My site is http://www.swallowfood.com/ (your widget in top right corner)
    My feed is from this Flickr set: http://www.flickr.com/photos/swallowfood/sets/72157628637034459/

    I'm also wondering if it's possible to click on images and open in new window to Flickr. It's not been working.

    - KG

  19. gringogidget
    Member
    Posted 2 years ago #

    Please disregard my query. I went with another widget.

  20. Elkerton
    Member
    Posted 2 years ago #

    Greetings and thank you for a great plugin. I find that sometimes the plugin loads quickly, and others it will hang on Loading indefinitely. This occurs randomly without any alteration of the widget. I find that sometimes editing a setting on the widget will return the feed, almost like jarring it awake. I am using WP 3.3 with the latest version of Anyfeed. Do you have suggestions for consistent display? Thank you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic