WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Any Page Template Causes 404 (2 posts)

  1. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 4 years ago #

    OK, I'm stumped.

    I couldn't get into simple press forum randomly. I troubleshot the hell out of the plugin. Turns out its not the plugin.

    The forum sets itself up on a page. I wanted a wider content area, so I made a page template. It's the page template that won't work. ANY page template won't work. I went so far as to make an exact copy of page.php and drop the proper header in there. No dice.

    When I set up a new page, I get my page templates listed in the dropdown as they should. But when I visit any page with a template applied, I get a 'IE cannot display this webpage' page. Not even my 404 page in my theme (which works, tested). Switch back to default template, all is well.

    Any ideas what would cause that? I mean, it's nothing to do with template coding obviously, as my perfectly functioning page.php does not function as a template.

    Problem occurs with plugins all deactivated too. The template had worked just fine about a week ago or so.... it just quit. All standard wordpress templates work. index, page, single, 404, etc....

  2. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 4 years ago #

    disregard...nailed it...

    <?php if (substr_count($_SERVER['HTTP_ACCEPT_ENCODING'], 'gzip')) ob_start("ob_gzhandler"); else ob_start(); ?>

    I forgot I'd messed around with some gzip business. W3 cache wouldn't do the gzip thing for me, so I tried the above, which did it for me... but it apparently kills my templates....

    Any ideas on that? As I'm not sure what the above does, or why it would kill templates when added at the very top of header.php

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic