WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

124

[resolved] annoying ad of www.watchliveonline.org on my site (102 posts)

  1. Trrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have a hosting bluehost payment, which I never had problems like this, from this day by clicking on any link to my page I jump http://www.watchliveonline.org advertising. even clicking on the administrative area of ​​my wordpress installation.

    I wonder if a virus or some plugin I have installed

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Unless you provide a link to a page demonstrating the problem, no one will be able to offer much in the way of assistance.

  3. i0n1ca
    Member
    Posted 2 years ago #

    The same problem here. With Safari browser every click on my site si adding that annoying add, if i try with firefox nothing happens.

    http://i0n1ca.co.cc

    Here is my link, check if you have the same problem.

  4. gxgl
    Member
    Posted 2 years ago #

    same here

  5. gxgl
    Member
    Posted 2 years ago #

    hmmm... solved here :p

    by deactivating WP-Insert

    *if this apply for you too, then mark this post as fixed

    Success

  6. Trrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    sorry, my page is http://www.playxperience.com, i deactivated all plugins bud same problem.

  7. Trrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    gxgl where i can deactivate WP-Insert? what do WP-Insert ?

  8. i0n1ca
    Member
    Posted 2 years ago #

    if i click on your site, on any link opens me that lame link.
    I don't have wp-insert plugin so ... if you click on my site, happes the same to you?

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    @Trrance: I cannot see any problem on your site. Have you tried using another browser or another machine?

    @i0n1ca &@gxgl: It is impolite to interrupt another poster's ongoing thread with questions of your own and it causes significant problems for the forum's volunteers as it is now obvious that you do not have the same problem as the original poster.

    In future, please post your own topics.

  10. i0n1ca
    Member
    Posted 2 years ago #

    Trrance, if i click on you site, doesn't appear that add. Perhaps you`ve done with it :)

  11. Trrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    i0n1ca yes same on your site

  12. Trrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    esmi, i change the theme, and the problem disapear, maybe a malicius code is injected in the themes

  13. gxgl
    Member
    Posted 2 years ago #

    I was wrong... that add didn't start for two, three times... :( so sorry! I am still working on this.

  14. i0n1ca
    Member
    Posted 2 years ago #

    @esmi
    I`m sorry for this, but i didn't know that i have to open a new thread only for me, and 1 person should reply, and tell me that he doesn't know whats happening.
    I think that here the problem in a bouch of peoples who have the same problem can discuss and find a solution togheter.

    Sorry if i`m wrong, and for posting. I will open a new thread only for me.

  15. name
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the same problem. http://professormarquinhos.com.br, since today.

  16. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    maybe a malicius code is injected in the themes

    That's quite possible. Where did you download the theme from?

  17. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    @felipemaciel: Please post your own topic.

  18. Trrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    esmi from wordpress.org, i always use that thme but since today this problem apear.

  19. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Where did you download the theme from?

  20. Trrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    esmi is a free theme that i instaled from the apareance menu in wordpress, i deleted and instal another and the problem disapear, but always use that theme and never hapend this before

  21. MickeyRoush
    Member
    Posted 2 years ago #

    @ i0n1ca
    Your site seems infected.

    http://sitecheck.sucuri.net/results/i0n1ca.co.cc

    (Sorry, not trying to derail the thread, this info may be of some consequence.)

  22. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    @MickeyRoush: Good catch.

    @Trrance: Your site was using Grunge Wall when I checked it out and the malware scan was clean. That theme is not available via WPORG. So what theme were you using?

  23. Trrance
    Member
    Posted 2 years ago #

    i always use graphene, now deleted that theme, maybe a virus in that theme is injected today

  24. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

  25. BazHart
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yeah it seems like it just happened today. It affected me too. But I dont want to delete my theme coz I have worked hard at it. I am trying to find which line of code to modify or delete.

  26. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Not good enough. The hackers will walk straight back in unless you clean your entire site properly. See the links I posted above.

  27. call2shain
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am also experienced since today there might be something wrong.

  28. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    If this just started today, then it may be a new hacker. Follow the instructions posted above.

  29. Piiyo
    Member
    Posted 2 years ago #

    same here don't know what to do :(
    http://www.japantandem.de

  30. pyrohot
    Member
    Posted 2 years ago #

    same for me.. i disabled all plugins one by one and founded that if fb-traffic-pop is disabled then site is ok..

124

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags